Kayseri'de aile faciası; 17 yerinden bıçakladı

Kayseri'de aile faciası; 17 yerinden bıçakladı

Kayseri'de iddiaya göre" çay demlemedi " diye annesini döven babasını 17 yerinden bıçaklayarak öldüren 23 yaşındaki Furkan Değirmenci adliyeye sevk edildi.

Kayseri Kocasinan ilçesinde önceki gece eve geç gelen işçi emeklisi Hamza Değirmenci, 25 yıllık eşi Nebahat Değirmenci’den çay demlemesini istedi.

ÇAY DEMLEMEDİ DİYE 

İddiaya göre, olumsuz yanıt alınca sinirlenen Hamza Değirmenci, eşini saçından sürükleyip, mutfağa götürmek istedi. Bu sırada araya oğlu Furkan Değirmenci girdi. 
Baba ile oğlu arasındaki tartışma büyüdü. Furkan Değirmenci, ekmek bıçağıyla babasını boğazından ve çeşitli yerlerinden bıçaklayıp, öldürdü, daha sonra polise teslim oldu. 

ANNEMİ SÜREKLİ DÖVÜYORDU

İlk ifadesinde, “Babam anneme sürekli şiddet uyguluyordu. Annemi saçlarından sürükleyerek, döverek mutfağa götürürken, ‘Yapma’ diye bağırdım. Beni de tehdit ederek, üzerime yürüdü. Kendimi kaybettim” dediği öğrenildi. 

Hamza ve oğlu Furkan Değirmenci’nin genetik Huntington hastası oldukları da bildirildi. Huntington; hareket bozukluklarının yanı sıra mental gerilik görülüyor.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Dün gece babası Hamza Değirmenci'yi 17 yerinden bıçaklayarak öldüren Furkan Değirmenci (23), sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Görüntü alan gazetecilere gülümseyen Furkan Değirmenci'nin eşofmanındaki kan lekeleri dikkat çekti. 

İlgili Haberler