Kayseri'de 15 yaşındaki çocuk kaza yaptı :1 ölü 2 yaralı

Kayseri'de 15 yaşındaki çocuk kaza yaptı :1 ölü 2 yaralı

Kayseri'de 15 yaşındaki Furkan'ın babasının arabasını alarak arkadaşı ile çıktığı gezi facia ile sonuçlandı.

Kayseri'de 15 yaşındaki Furkan Can D., kullandığı otomobille yolda yürüyen akrabası 62 yaşındaki Mercan Derebaşı'na çarparak ölümüne neden oldu. Hürriyet'in haberine göre direksiyon kontrolünü yitiren Furkan önce akrabasına sonrada duvara çarptı. 

ARKADAŞI İLE GEZMEYE ÇIKMIŞ

Kaza, Talas İlçesi Kepez mahallesinde meydana geldi. Furkan Can D., babasına ait 06 KB 2975 plakalı otomobili alarak yakını aynı yaştaki Serdar D. ile birlikte dolaşmaya çıktı. 

Bir süre gezen Furkan Can D., otomobilin direksiyon kontrolünü yitirerek, yolda yaya olarak ilerleyen Mercan Derebaşı'na çarptı. Otomobil, daha sonra bir evin bahçesine çarparak durdu. Kazada, Mercan Derebaşı olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Furkan Can D. ile otomobildeki Serdar D. ise yaralandı.

AKRABA ÇIKTILAR 

İhbar üzerine olay yerine giren 112 Acil Servis ekipleri, Derebaşı'nın cansız bedenini ve yaralı çocukları, ambulansla Kayseri Eğitim ve Adaştırma Hastanesi'ne götürdü. Yaralı çocuklar tedaviye alınırken, Mercan Derebaşı'nın cenazesi de otopsi yapılmak üzere morga konuldu. 

Mercan Derebaş ile yaralı çocukların akraba oldukları öğrenilirken, kazayı duyan aile üyeleri hastanede sinir krizi geçirdi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Haberler