KAYIP ÜNİVERSİTELİ ANTALYA'DA BULUNDU

KAYIP ÜNİVERSİTELİ ANTALYA'DA BULUNDU

Geride, ’Beni aramayın, ben artık Tuğba değilim’ yazılı not bırakarak ortadan kaybolan ve geçen cuma gününden beri haber alınamayan Tuğba, Antalya'nın Alanya ilçesinde bulundu.


Ailesi ile aralarında bilinmeyen bir sorun bulunan üniversiteli Tuğba Nur U. ailesine "Beni aramayın" notu borakararak ortadan kaybolmuştu. Tuğba 3 gün sonra Antalya'da bulundu. Ama ailesine teslim edilmeyip serbest bırakıldı.

EVİNE GİTMEK YERİNE ALANYA'YA GİTTİ

Yarı yıl tatili için Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde yaşayan ailesinin yanına gitmek üzere İzmir'den yola çıkan Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi 19 yaşındaki Tuğba Nur U.'dan haber alınamıyordu. Geride, ’Beni aramayın, ben artık Tuğba değilim’ yazılı not bırakarak ortadan kaybolan ve geçen cuma gününden beri haber alınamayan Tuğba, Antalya'nın Alanya ilçesinde bulundu.

"AİLEMLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM

"Geçen cuma gününden bu yana kendisinden haber alınamayan Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi 19 yaşındaki Tuğba Nur U., Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bulundu.

AİLEMLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM"

Geçen cuma gününden bu yana kendisinden haber alınamayan Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi 19 yaşındaki Tuğba Nur U., Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bulundu. Dün akşam saatlerinde İskele Polis Merkezi tarafından Tuğba Nur U.'nun ilçe merkezi Saray Mahallesi'ndeki bir otele giriş yaptığı tespit edildi. 

SERBEST BIRAKILDI

Otele giden polis ekibi, Tuğba Nur U.'yu ifadesi için polis merkezine götürdü. Buradaki ifadesinde reşit olduğunu belirten U., aralarındaki sorun nedeniyle ailesiyle görüşmek istemediğini kaydetti. 
Tuğba Nur U., ifadesinin ardından nöbetçi savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Tuğba Nur U.'nun serbest bırakılmasının ardından cep telefonunu kapattığı belirtildi.

İlgili Haberler