‘Kaybedenler Kulübü’ geri dönüyor

‘Kaybedenler Kulübü’ geri dönüyor

Bir efsane haline gelen ‘Kaybedenler Kulübü’, izleyicilerine müjde. ‘Kaybedenler Kulübü’ filmi altı yıl aradan sonra sinemaya geri dönüyor.

Yayınlandığı tarihte büyük bir heyecan yaratan Kaybedenler Kulübü’nden izleyicilerini sevindirecek bir teaser geldi. Yapımını TMC Film'in yapımcılığını Erol Avcı’nin yaptığı, senaryosunu ve yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği, Kaybedenler Kulübü Yolda'nın çekimleri Antalya'da başladı.


Bir dönemin efsanevi radyo programı Kaybedenler Kulübü’nden yola çıkılarak ilki 6 yıl önce seyirciyle buluşan film, yeni hikayesiyle yıllar sonra tekrar sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. İkinci filmde Kaan ve Mete’nin yol hikayesini seyircisiyle buluşmaya hazırlanan filmin başrollerinde, yine Nejat İşler, Yiğit Özşener yer alıyor.


YOL PLANLANDIĞI GİBİ GİTMEZ
Kaan ve Mete Olimpos'ta, kalabalık bir Kadıköy grubuyla yaptıkları eğlenceli tatilin sonunda, motorlarıyla İstanbul'a doğru yola çıkarlar. İstanbul'a doğru ilerlerken, hayat onlara ve bize yolun, yolculuğun ve ilişkilerin hiçbir zaman planlandığı gibi ilerlemediğini, bir kez daha ve oldukça sert bir biçimde gösterecektir.

İlgili Haberler