Karım içip içip beni dövüyor

Karım içip içip beni dövüyor

İstanbul Fatih'te bir evden kadın çığlıkları yükseldiği ihbarını alan polis ekipleri, kadına şiddet uygulandığı düşüncesiyle eve gittiklerinde, şiddet görenin koca olduğunu gördü

Fatih'te, bir evden kadın çığlıklarının yükseldiğini duyan apartman sakinleri, genç kadının şiddet gördüğünü düşünerek polise haber verdi.

Polisin eve gelmesi üzerine, şiddet görenin kadın değil kocası olduğu ortaya çıktı.

DAYAK YİYEN KOCA KORUMA ALTINA ALINDI


Genç kadının, "Sen bittin Apo, telefonu ver konuşacağım" diye bağırdığı duyuldu. Bir süre sonra da, "Sen benim annem değilsin, arama beni bir daha" şeklindeki feryadı bütün sokakta yankılandı. Olay yerine gelen polis, evin hanımına "Yardıma ihtiyacınız var mı?" diye sordu fakat yardıma ihtiyacı olan kadın değildi. Polis, eve girdiğinde şiddet uygulayan tarafın kadın olduğunu görünce şaşırdı ve kocayı koruma altına aldı.

KADIN ALKOL BAĞIMLISI ÇIKTI


Kapıya gelen polislere, "Sarhoş değilim, bıktım artık bundan, şikayetçi olacağım" diyen genç kadının alkol bağımlısı olduğu ve kocasını tırnaklayarak yaraladığı öğrenildi. Kocasına şiddet uygulayan kadın yüzünü saklayarak polis aracına bindi. Karakolluk olan çift birbirinden şikayetçi olmadı ancak durumdan rahatsız olan komşular, çiftin apartmandan gitmesi için imza toplayacaklarını ifade etti.

İlgili Haberler