KANAL D ANA HABERİ KALDIRDI CÜNEYT ÖZDEMİR BUNU YAPTI

KANAL D ANA HABERİ KALDIRDI CÜNEYT ÖZDEMİR BUNU YAPTI

Kanal D Ana haber, pazar akşamı tarihinde ilk kez yayınlanmadı. Peki neden?

Kanal D bugün Türk televizyonları tarihinde bir ilke imza attı. Kanal yönetimi, "Şeref Meselesi'' adlı dizinin yüksek reyting alabilmesi için haberlerin en çok izlendiği saati kullanmak istedi. Medya'da yer alan ve inanılmaz gibi gelen bu haberin gerekçesini ise "Anahaberin" sahibi Cüneyt Özdemir, sadece bu gece yokuz "don't panic" diyerek İngilizce olarak açıkladı. Herhalde dünyanın hiç bir yerinde mahalle televizyonunda bile yaşanmayacak "izleyiciyi yok sayma kafası" Kanal D'de yaşanmış oldu.

DİZİYİ TUTTURUP DAHA ÇOK PARA MI KAZANMAK

İlgililer neden açıklamayınca herkes kendine göre neden aramaya başladı. akla en yatkın neden ise "akşam 19:00'da ana haber yerine "Şeref Meselesi" yayınlanmak istendi" denildi. Fakat son anda bundan da vazgeçildi ve haber bülteni için hazırlık yapılmadığından ana haber yerine ''Ben Bilmem Eşim Bilir'' adlı yarışma programı konuldu. Kısacası skandal akıllara zarar bir boyut aldı. CNN'de ki programı kaldırılarak Kanal D ana haberde denenmeye başlayan  Cüneyt Özdemir ise sosyal medyadan kısa bir açıklama yaptı. Özdemir, "Bu gece yokuz, panik yapmayın'' demekle yetindi.

İSTİFASINI GEÇECEĞİNE DALGA GEÇTİ

Bırakın Kanal D gibi halka mal olmuş milyonların izlediği dev bir kanalı, bir kasaba kanalında bile yaptığı işe nedeni ne olursa olsun böyle bir saygısızlığın yapıldığı herhengi bir sunucunun derhal istifa etmesi en doğan davranış iken Cüneyt Özdemir'in dalga geçer gibi, Twitter hesabından yazdığı mesaj ise bu oldu.

dtame5jr.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı