Kadıköy’de fast food restoranına silahlı soygun: 4 yaralı

Kadıköy’de fast food restoranına silahlı soygun: 4 yaralı

Kadıköy'de bir fast food restoranına gelen maskeli ve silahlı 5 kişi, restoran çalışanı 4 kişiyi silah kabzesi ile yaraladıktan sonra kasadan aldıkları yaklaşık 10 bin TL'yi alıp dükkan müdürünün aracıyla kayıplara karıştı.

Olay gece saat 02.30 sıralarında Kadıköy Kozyatağı Mahallesi E-5 yanyol üzerinde bulunan bir fast food restoranında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kimliği belirsiz silahlı ve maskeli 5 kişi levyeyle dükkanın arka kapısını açıp içeri girdiler. Restoran çalışanı 4 personeli ellerindeki silah kabzesi ile başlarından yaralayarak etkisiz hale getiren soyguncular kasadaki yaklaşık 10 bin TL ile dükkan müdürüne ait bir aracı alıp kayıplara karıştı.

FOTO:DHA

Personelin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polisler yaralı personeller için ambulans istedi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Kafalarına darbe alan yaralılardan birinin durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. (DHA)

İlgili Haberler