JAPON MÜHENDİSİN KOPAN HALAT İNTİHARI

JAPON MÜHENDİSİN KOPAN HALAT İNTİHARI

Cesedi Yalova'nın Altınova İlçesi'ndeki mezarlık girişinde bulunan mühendisin intiharı ile ilgili not bıraktığı belirtildi.

Yaptığı görevlerinde haklarında itiraz edemeyecekleri suçlama ve yolsuzluk iddiaları çıkan Japonların "İntihar Etme" geleneği Türkiye'de de değişmedi.İZMİT Körfez geçişi asma köprüsünde cumartesi günü 'Catwalk' olarak bilinen halatın kopmasından kendisini sorumlu tutan Japon mühendis 51 yaşındaki Kishi Ryoichi bilek ve boğazını keserek intihar etti.

GECE UYUMAMIŞ

Yalova'nın Altınova ilçesinde intihar eden Japon mühendis Kishi Ryoichi'nin, gece boyunca sıkıntılı göründüğü ve uyumadığı belirtildi. Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, kendisine Ryoichi'nin gece boyunca ayakta olduğuna dair bilgi verildiğini, en son 00.30 sıralarında ayakta görüldüğünü açıkladı.

NOT BIRAKTI

Cesedi Yalova'nın Altınova İlçesi'ndeki mezarlık girişinde bulunan mühendisin intiharı ile ilgili not bıraktığı belirtildi.

korfez-gecis-koprusu-halati-koptu-japon-muhen-7107844_o.jpg

MAKET BIÇAĞI KULLANMIŞ

Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Japon mühendisin cesedinin bu sabah okula giden öğrenciler tarafından mezarlık girişinde bulunduğunu söyledi. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ve güvenlik ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Kishi Ryoichi'nin maket bıçağıyla bileklerini kesmeye çalıştığı, ardından boğazını keserek intihar ettiği belirlendi.

dha-63b95bf54323b18e8a41e3e61ee684a8-2-t.jpg

HALATIN KOPMASINDAN KENDİSİNİ SORUMLU TUTTUĞU NOTU BULUNDU

Yapılan araştırmada, Japon mühendisin yanında not bulundu. Mühendisin intiharından önce yazdığı notta halatın kopmasından kendisini sorumlu tutarak yaşamına son verdiği belirtildi. Mühendis Kishi Ryoichi'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Yalova Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Soruşturma sürdürülüyor.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Kaynak:Haber Kaynağı