İZMİR'DE YASAK AŞK CİNNETİ ; 3 ÖLÜ

İZMİR'DE YASAK AŞK CİNNETİ ; 3 ÖLÜ

Olay, bugün saat 09.30 sıralarında, Kurtuluş Mahallesi 318/1 Sokakta, Miray- Mustafa Şirin çiftinin oturduğu dairenin bulunduğu apartmanda meydana geldi

Aliağa'da M.Ş, eşi M. Ş.'i ve aşk yaşadığını iddia ettiği S.D'u tabancayla öldürdü, ardından aynı silahla intihar etti.

BİRİSİNİ KAPI ÖNÜNDE DİĞERİNİ MERDİVENLERDE VURDU

Olay, bugün saat 09.30 sıralarında, Kurtuluş Mahallesi 318/1 Sokakta, Miray- Mustafa Şirin çiftinin oturduğu dairenin bulunduğu apartmanda meydana geldi. Mustafa Şirin, 2 çocuğunun annesi eşi Miray Şirin'i apartmanın birinci katındaki dairenin girişinde, onun aşk yaşadığını düşündüğü Selahattin Demirkol'u da merdivenlerde, tabancayla art arda ateş ederek vurdu.

EN SON KENDİ BAŞINA ATEŞ ETTİ
 
Miray Şirin ve Selahattin Demirkol kanlar içinde yerde kalırken, Mustafa Şirin, dairesinin girişinde tabancayı başına dayayıp tetiğe bastı.
Silah seslerini duyanlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine eve gelen ekipler, Mustafa Demirkol'u merdivenlerde, Miray Şirin ile Mustafa Şirin'i de oturdukları dairenin girişinde yerde kanlar içinde buldu.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Selahattin Demirkol'un olay yerinde öldüğü belirlendi. 

HASTANEDE HAYATLARINI KAYBETTİLER

Ağır yaralanan Miray Şirin ile eşi Mustafa Şirin ise ambulansla Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Şirin çifti de yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evde inceleme yapan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Haberler