İŞTE FUAT AVNİ'NİN YENİ HESABI

İŞTE FUAT AVNİ'NİN YENİ HESABI

Fuat Avni, daha önceki yasaklama kararını hatırlatarak tekrar aynı durumun yaşanması durumunda paylaşımlarına verdiği yeni hesap üzerinden devam edeceğini duyurmuştu

İlk hesap, 5 Ağustos'ta da yasaklanmıştı. Ancak @fuatavnifuat ismiyle yeni bir hesap açılmıştı. Fuat Avni, daha önceki yasaklama kararını hatırlatarak tekrar aynı durumun yaşanması durumunda paylaşımlarına @fuatavni_f adresinden devam edeceğini duyurmuştu.

İDDİALARIN ARDINDAN KAPATILMIŞTI

Mahkeme kararıyla kapatılmasına karar verilen Fuat Avni dün gece çarpıcı bir iddia ortaya atmıştı. Cumhuriyet.com.tr'de yer alan habere göre, 17 Aralık operasyonunun ardından Twitter'da yazdıklarıyla fenomen haline gelen Fuat Avni'nin hesaplarının kapatılması için mahkeme kararı alındı.

GÖLBAŞI CUMHURİYET SAVCILIĞI

Ankara Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı 'Fuat Avni' isimli Twitter hesabı hakkında gizliliği ihlal nedeniyle başlattığı soruşturmada mahkeme savcının talebi üzerine 'Fuat Avni' isimli twitter ve facebook hesapları hakkında erişime kapatılması kararı verdi.

ÇARPICI İDDİA VARDI

Fuat Avni'nin Twitter ve Facebook hesapları, Türkiye'den erişime kapatılacak. Bugüne kadar operasyonları önceden bilmesi ve kabine içinden yazdıklarıyla ünlenen Fuat Avni'nin bu karar alınmadan hemen önce attığı tweetler arasında çarpıcı bir iddia vadı. İşte o iddianın yer aldığı haberimiz.

ilgili-haber-kopru-fontu-089.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı