İşte FB'nin Lazio Maçı Kadrosu !

İşte FB'nin Lazio Maçı Kadrosu !

Fenerbahçe avantaj peşinde

Fenerbahçe avantaj peşinde
 
Avrupa Ligi'nde tarihinde ilk kez çeyrek finale kalan Fenerbahçe, bunu bir adım daha ileri taşıma yolunda Lazio ile ilk maça çıkıyor.
04 Nisan 2013 Perşembe 17:17
 
İSTANBUL- Avrupa Ligi'nde tarihinde ilk kez çeyrek finale kalan Fenerbahçe, bunu bir adım daha ileri taşıma yolunda Lazio ile ilk maça çıkıyor.
 
Avrupa kupalarında ilk yarı finalini arayan sarı lacivertlilerin, İtalyan temsilcisi ile oynayacağı karşılaşma saat 22.05’te başlayacak ve Star’dan canlı yayınlanacak.
 
Avrupa’da 2 maç sonra seyircisi ile buluşacak olan temsilcimizin tek hedefi, rövanş için avantajlı bir skor elde etmek. UEFA Avrupa Ligi’nde ilk kez çeyrek final oynayacak Fenerbahçe, saha avantajını iyi kullanarak, haftaya İtalya’da seyircisiz yapılacak karşılaşmaya kendinden emin gitmek istiyor.
 
Muhtemel 11'ler;
 
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Ziegler, Baroni, Meireles, Salih, Kuyt, Sow, Webo
 
Lazio: Marchetti, Gonzalez, Cana, Biava, Radu, Candreva, Ledesma, Hernanes, Ederson, Lulic, Kozak 
 
MAÇ SAATİ BEKLENİYOR
 
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen ilk 15 dakikası basına açık antrenmanı kulüp başkanı Aziz Yıldırım, başkan vekili Abdullah Kiğılı ve yöneticiler Şekip Mosturoğlu, Ömer Temelli, Mustafa Serdar Erkan, Turhan Şahin, Yalçın Haker ve Hakan Dinçay da antrenmanı izledi.
 
Sarı-lacivertli futbolcular koşunun ardından istasyon çalışması yaptı. Futbolcular daha sonra taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
 
Laziolu futbolcular da maçın oynanacağı Şükrü Saraçoğlu stadında antreman yaparak maç saatini beklemeye başladı.