İŞTE ANTALYA'NİN EN GÜZEL HARLEY'İ

İŞTE ANTALYA'NİN EN GÜZEL HARLEY'İ

ANTALYA 'da 'Benim Harley'im' yarışmasında, en güzel Harley seçildi..

ANTALYA Harley Davidson Mağazası yönetimi tarafından ilki geçen yıl düzenlenen 'Benim Harley'im' yarışmasında, en güzel Harley seçildi.

ÇOK SAYIDA HARLEY'Cİ KATILDI

 Harley Davidson mağazasında düzenlenen etkinliğe, çok sayıda Harley tutkunu katıldı. Harley sahiplerinin kendi ruhlarını ve tarzlarını yansıtan modifiyeli 7 Harley Davidson jüri karşısına çıktı. HOG Antalya Chapter Başkanı Burak Akbaş, HOG Antalya Chapter Kurucu Üyesi Övünç Ünlü ve AB Medya Grup Cen Ajans Sahibi Ayla Çekiç'ten oluşan jüri, en güzel Harley'i seçti.

Harley Davidson Mağazası sahibi Hüseyin Acarlıoğlu'nun da katıldığı etkinlik, işadamlarını bir araya getirdi. Farklı model ve tarzda Harley Davidson motosikletleriyle modifiyeli Harleyleri görmeye gelenler de motosikletlere hayran kaldı. Son model Harleyleri inceleyenler arasında kadınların çoğunluk olması dikkati çekti.

'HARLEY YAŞAM TARZI'

Harley kullanmanın bir hobi değil yaşam tarzı olduğunu söyleyen Hüseyin Acarlıoğlu şöyle dedi:

"Herkesin Harley'i sahibinin tarzını yansıtıyor. Bu nedenle 'Benim Harley'im' yarışması da her motorun sahibine özel olduğunun göstergesi. Türkiye genelinde bulunan 4 Harley Davidson mağazasında eş zamanlı gerçekleştirilen yarışmanın birincileri, Ekim ayında İstanbul'da düzenlenecek büyük finalde yarışacak."

Acarlıoğlu, Antalya genelinde 250'nin üzerinde Harley satıldığını kaydederek, "Şu an Antalya caddelerinde 350, 400 kadar Harley dolaşıyor. Harley bir yaşam tarzı" dedi.

JÜRİ ZORLANDI

Yarışmanın Antalya ayağını organize eden Harley Davidson Satış Pazarlama Müdürü Mehmet Onur Kalkan, yarışmaya katılan Harley Davidson'lar hakkında bilgi verdi. Sahiplerinin yüzlerce farklı aksesuar arasından seçerek kendilerine özgü motosikletler ortaya çıkardığını belirten Kalkan, "Bugün burada yarışan 7 Harley jüriyi çok zorladı. Üzerlerindeki aksesuarların farkı ortada" dedi.

Yarışma sonunda Special Toaring kategorisinde Ali Kazantepe, Rood Glide 2015 model motoruyla birinci oldu. Street kategorisinde ise Bener Göksel birinci seçildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı