İSTANBUL'DA  TANKER PATLAMASI PANİĞİ

İSTANBUL'DA TANKER PATLAMASI PANİĞİ

İstanbul'da patlama 1 itfaiye eri yaralı.

Sultanbeyli'deki bir makina imalat fabrikasının bahçesinde bulunan yakıt yüklü tanker büyük bir gürültüyle infilak etti. Olayda ölen olmadı; yangına müdahale eden 1 itfaiye görevlisi ise hafif yaralandı. 
Patlama saat 20.45 sıralarında meydana geldi. Osmangazi Caddesi üzerinde bulunan makina imalat fabrikasının bahçesindeki yakıt yüklü 3 tankerden biri henüz bilinmeyen bir nedenle infilak etti. Patlamanın şiddetiyle fabrikanın camları kırıldı; içeride çalışan yaklaşık 10 işçi panik halinde kendilerini dışarıya attı. Mahalle halkı da şiddetli patlama üzerine sokağa çıktı. 

Tankerdeki yangına, Sultanbeyli, Yenidoğan ve Yenişehir İtfaiye Grupları müdahale etti. Bu sırada 1 itfaiye eri ayağından yaralandı.

FABRİKADA DA HASAR VAR

Yangın, itfaiyenin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alındı. Ancak tanker kullanılamaz hale geldi. Fabrikada da büyük hasar oluştu. Bir mahalle sakini, şiddetli patlama sesi duyduklarını, işçilerin patlama sonrası içeriden çıktığını söyledi. İşçiler de, "Biz içerideydik, patlama oldu. Galiba gaz sıkışması oldu" dediler.

Patlamayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Kaynak:Haber Kaynağı