İstanbul'da okullara kar tatili olacak mı

İstanbul'da okullara kar tatili olacak mı

İstanbul'da gece başlayan kar yağışı tüm kenti beyaza bürürken zorlaşan şartlar trafikte büyük yavaşlamaya neden oldu vatandaşlar okullar için kar tatili bekliyor

İstanbul’da yarın okullar tatil mi’ sorusu da akıllara gelmeye başladı. Twitter’da birçok kullanıcı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’ya kar tatili isteklerini belirtmeye başladı. 
TATİL OLACAK MI

İstanbul'da okullar tatil olacak mı sorusunun cevabının cevabı için ise açıklama gelmedi. İşte Meteoroloji'nin son dakika verilerine göre hava durumu detayları.

KAR TATİLİ İLAN EDİLEN İLLER İÇİN TIKLAYINIZ

HAVADAN BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

SICAKLIK DÜŞMEYE DEVAM EDECEK

Meteoroloji’inn tahminlerine göre hava sıcaklıkları ülke genelinde hissedilir derecede (6-12 derece) azalacağı ve mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey yönlerden, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da güneydoğu yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

İstanbul'un özellikle Anadolu yakasında etkili olan kar yağışı havadan görüntülendi. Kar yağışı yeşil alanları ve evlerin çatılarını beyaz örtüyle kaplarken yollarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Meteorolojinin yaptığı uyarıların ardından sabah saatlerinden itibaren İstanbul'un bir çok ilçesinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Özellikle Anadolu yakasında etkisini arttıran kar yağışı Ataşehir'i beyaz örtüye bürüdü. Yeşil alanlar ve evlerin çatıları beyaza bürünürken oluşan kar manzarası havadan görüntülendi. Yollarda ise herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

(Mustafa Biçer/İHA)

İlgili Haberler