İSTANBUL'DA KUYUMCU SOYGUNU; 3YARALI

İSTANBUL'DA KUYUMCU SOYGUNU; 3YARALI

1 soyguncu yakalandı, diğer ikisi bir şey alamadan kaçtı.Olay saat 09.30 sıralarında Fatih...

ESENLER'de silahlı 3 kişi soygun amaçlı bir kuyumcuya girdi. Kuyumcu sahibiyle soyguncular arasında arbede çıktı. Esnaf da kuyumcunun yardımına koştu. 1 soyguncu yakalandı, diğer ikisi bir şey alamadan kaçtı.

İTHAL SOYGUNCULARIMIZ

Olay saat 09.30 sıralarında Fatih Mahallesi, Fatih Caddesi'nde meydana geldi. Girdikleri kuyumcuda döviz bozmak istediklerini söyleyen Gürcistanlı 3 kişi, kuyumcuda müşteri kalmayınca silahlarını çekerek vitrindeki altınları almak istedi.

KUYUMCU DİRENDİ

Bu sırada kuyumcu, soygunculara direndi. Arbede yaşandı. Çevredeki esnaf kuyumcunun yardımına koştu. 1 soyguncu yakalandı. 2 soyguncu ise bir şey alamadan kaçtı. Bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ

Etkisiz hale getirilen soyguncu polis ekiplerine teslim edildi. Başına ve yüzüne darbeler alan soyguncuya ilk müdahale, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Soyguncu daha sonra kelepçeli bir şekilde ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Vatandaşlar bu sırada soyguncuya tepki göstererek saldırmak istedi.

Araya giren polis vatandaşları uzaklaştırdı. Arbede sırasında başına aldığı darbelerle hafif yaralanan 2 kuyumcu da çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 


 

    

Kaynak:Haber Kaynağı