İSTANBUL'DA KOCA CİNNETİ

İSTANBUL'DA KOCA CİNNETİ

EYÜP’te Murat Topçu, kendisinden boşanmak isteyen eşi Hatice Topçu’yu öldürüp intihar etti. Hatice Topçu’nun 4 ay kadın sığınma evinde kaldıktan sonra kendi isteğiyle ayrılarak Eyüp'te bir eve yerleştiği, çocuklarının da akrabalarında...

Kadına şiddet bitmiyor. Kendisinden boşanmak isteyen 3 çocuk annesi eşini "gel konuşalım" diyerek boş araziye götürüp başına ateş eden koca ardından kendisini vurup intihar etti. EYÜP’te Murat Topçu, kendisinden boşanmak isteyen eşi Hatice Topçu’yu öldürüp intihar etti. 

ÜZERİNDEN ÇAĞRILI POLİS KORUMA KAĞIDI ÇIKTI

Hatice Topçu’nun 4 ay kadın sığınma evinde kaldıktan sonra kendi isteğiyle ayrılarak Eyüp'te bir eve yerleştiği, çocuklarının da akrabalarında kaldığı öğrenildi. Hatice Topçu'nun üstünden çıkan belgelerden, kendisine çağrılı polis koruması verildiği anlaşıldı.

ÖNCE EŞİNİ SONRA KENDİSİNİ

İddiaya göre, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 3 çocuk annesi Hatice Topçu (28), eşi Murat Topçu’ya (37) boşanma davası açtı. Murat Topçu, eşi Hatice Topçu’yu barışmak için dün saat 20.30 sıralarında Yıldız Tabya Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerindeki boş bir araziye çağırdı. Hatice Topçu, polise haber vermeden gittiği buluşma yerinde eşinin barışma isteğini reddeti ve bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada, belinden tabancasını çıkaran Murat Topçu, eşi Hatice Topçu’yu başından vurarak öldürdü. Daha sonra aynı tabancayı başına dayayan Murat Topçu intihar etti.

Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Murat Topçu ve Hatice Topçu’nun cenazeleri yapılan otopsilerin ardından ailelerine teslim edildi. Murat Topçu’nun cenazesi memleketi Ordu’ya götürüldü. Hatice Topçu’nun cenazesi Eyüp Sultan Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Eyüp Mezarlığı’nda toprağa verildi. Hatice Topçu’nun yakınları cenazede gözyaşı döktü.

 

Kaynak:Haber Kaynağı