İNEGÖL'DE AKŞENER İZDİHAMI

İNEGÖL'DE AKŞENER İZDİHAMI

Halkın ve partinin 'Hadi çık yürü beraber gidelim'...

AKŞENER İNEGÖL’DE KONUŞTU

Bursa’daki programını tamamladıktan sonra Eskişehir’e giderken İnegöl İlçesi’ne uğrayan Meral Akşener, MHP ilçe binası önünde toplananlara hitap etti.

HADİ BAKALIM YÜRÜ

Halkın ve partinin 'Hadi çık yürü beraber gidelim' dediği için bu yola çıktığını ileri süren Akşener, "Teşkilatımızın, tabanımızın ve milletimizin ‘hadi bakalım, yürü’ dediği için bu yürüyüşe başladım. Dünde Bursa’da aday olduğumu kamuoyuna deklare ettim" dedi.

YEMEZLER ABİ

MHP’yi iktidarın önemli bir seçeneği haline getirebileceklerini anlatan Akşener, "İddiamız iktidar olmaktır. İktidarın karşısındaki güçlü iktidar alternatifi olmaktır.

Bu nedenle dedim ki, ‘Ben Başbakan olacağım.’ Ve aziz milletimiz bu kararımızın, bu hissiyatımızı, bu hedefimizi uygun gördü" dedi.

Meral Akşener, bir televizyon programında her ay araştırmaların ortalamasının MHP'nin oy oranının yüzde 25 olduğunu, genel başkan olması halinde başlangıcın yüzde 25 olduğunu söylediğini, hiç bir araştırmacının bunu yalanlayıcı söz söylemediğini anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışman kadrosundaki bir araştırmacının, televizyonlara çıkıp kim seçilirse seçilsin MHP oylarında bir puan bile oynama olmayacağını ileri sürdüğünü kaydeden Akşener, "Yemezler abi yemezler. Bu defa ülkücüler uyandı. Bu defa ülkücüler iktidar istiyor" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı