İHTİHAR EYLEMİ Mİ PİAR ÇALIŞMASI MI

İHTİHAR EYLEMİ Mİ PİAR ÇALIŞMASI MI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Boğaziçi köprüsünde intihardan vazgeçirdiği Vezir Çatraş, Erdoğan'ın hayranı çıktı.

Siirtli ve tekstil çalışanı olduğu öğrenilen Çatraş'ın sosyal medya hesaplarındaki Erdoğan ve Ak Parti paylaşımları dikkat çekiyor. 2 çocuğu bulunan Çatraş ayrıca Beşiktaş fanatiği. Beşiktaş'ın maçlarını kaçırmayan Çatraş, tutkusunu tribünden fotoğraflar paylaşarak göstermiş. Çatraş'ın yaklaşık 10 gün önce yaptığı son paylaşımlarından birinde ise evinden taşınırken çektirdiği fotoğraf yeralıyor. Vezir Çatraş, bu fotoğrafta ile ilgili yorumunda, "Evlendim evleneli yüzümün gülmediği, evden kurtuluyorum" yazmış. Çatraş bir diğer yorumu ise "İstanbul beni bitirdi" şeklinde.

 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Basına yansıyan görüntülerde olay anında bölgede çok sayıda kamera olması,yine servis edilen görüntülere bakıldığında intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen şahşın korumalar tarafından aranmadan direk Erdoğan'ın yanına götürüldüğü götürülmesi ardından şahsın Erdoğan ve AKP hayranı çıkması sosyal medyada olayın kurgu olabileceği yönünde iddialara neden oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı