'HOCADAN HAMİLE KALDIM'

'HOCADAN HAMİLE KALDIM'

Konya’da geçen 2 Haziran’da Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim

Konya’da geçen 2 Haziran’da Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir’i (42) duygusal ilişki yaşadığı sekreter Asuman E.’ye ilgi duyduğu gerekçesiyle üniversitedeki odasında bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan bölüm başkanı Prof. Dr. Ahmet Gülce’nin yargılanmasına başlandı.

‘HER GÜN DUA EDİYORUM’
Konya 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Gülce, Özdemir için cezaevinde her gün iki kez Yasin suresi okuduğunu söyleyerek “Ailesi bu kadar dua etmiyordur” dedi. 
‘Cinayete yardım etmek’ suçundan tutuksuz yargılanan Asuman E. de cinayet işlenirken odanın kapısını kilitlediği iddiasını reddetti. Asuman E., öldürülen Doç. Dr. Özdemir’den hamile kaldığını ve düşük yaptığını, kürtaj yaptırmadığını belirtti.

‘410 BİN LİRA ORTADA YOK’
Asuman E., Özdemir’in ülkücü, Gülce’nin de cemaatçi olduğunu ve aralarında ideolojik gerginlik olduğunu öne sürdü. Gülce’nin avukatı da “Olay çarpıtılıyor. 410 bin lira ortada yok. Asuman E., sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşuyor. Bu para nerede ona sorulsun” dedi. Duruşma 20 Mart’ta ertelendi.

Kaynak:Haber Kaynağı