HEMZEMİN GEÇİTTE KAZA; 3 ÖLÜ, 4 YARALI

HEMZEMİN GEÇİTTE KAZA; 3 ÖLÜ, 4 YARALI

KAHRAMANMARAŞ'ın Türkoğlu İlçesi'nde yük treninin hemzemin geçitte çarptığı hafif ticari araçtaki 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.Kaza, öğleden sonra ilçeye bağlı Yeniköy Mahallesi'nde meydana geldi.

KAHRAMANMARAŞ'ın Türkoğlu İlçesi'nde yük treninin hemzemin geçitte çarptığı hafif ticari araçtaki 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, öğleden sonra ilçeye bağlı Yeniköy Mahallesi'nde meydana geldi. Makinistin kimliği henüz öğrenilemeyen yük treni, Kadıoğlu Çiftliği'ndeki hemzemin geçitte taziye ziyaretinden dönenleri taşıyan 70 yaşındaki Salman Kebene yönetimindeki 46 P 6199 plakalı hafif ticari araca çarptı. Kazada hurda yığınına dönen araçtaki 75 yaşındaki Hacı Birbalta olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü Salman Kebene ile yanında bulunan Ceren Torun, Çınar Torun, Ayşe Şaşkara ve isimleri henüz belirlenemeyen 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık görevlileri, yaralıları ambulanslara taşıyarak kentteki hastanelere taşıdı. Acil servislerde tedaviye alınan yaralılardan 67 yaşındaki Ayşe Şaşkara ile 3 yaşındaki Ceren Torun da doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Diğer yaralılardan Çınar Torun'un hayati tehlikesinin sürdüğü kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı