HAYDA RASİM HAYDAAA!

HAYDA RASİM HAYDAAA!

Bir gece önce yazdığımız; Rasim Ozan Kütahyalı'nın Sabah gazetesinde kendi köşesinde yazdığı Bir Kabus Kasabasında Yaşananlar adındaki kısa hikayesine atıfta bulunduğumuz Şike Davası Bir Komplodur ! haberimize Kütahyalı'nın cevabı gecikmedi..

 Yazının devamında İsmi çok uzun olduğu için kendisi HAYDA RASİM kısaltması ile anılacaktır..Öncelikle Hayda Rasim'in  dün geceki Beyaz Futbol'da bize itafen neler söylediğini bir hatırlatalım..





Kaptan Ümit Özat'ın bu akşam yayınlanacak Derin Futbol'da gündeme getireceğini bildirdiği ve Hayda Rasim'in bizim tarafımızdan hikayenin içeriğine sadık kalınarak, sadece mağdur olan kahramanın ismini değiştirdiğimiz yazısı; Hayda Rasim'e göre çarpıtılmış..Bir aklı evvel, uyduruk bir sitede; ki o site  bizim Haber Artı Türk haber
sitemiz, Belediye Başkanını Aziz Başkan yapmışız montajla..

 
Açıklamanın Fenerbahçenin F'si ile ilgisi yokmuş..Hayda Rasim bunu ''Malum devletin gizli belgelerini alıp OPERASYON yapan bazı arkadaşlar için söylemiş..''Sıkı durun son yarım kalan cümleye dikkat:

                ''MALUM, MALESEF BENİM DE ESKİDEN yani neyse karıştırmayalım!!!'' 

Malumun gece geç saatte, o kafayla ilanı! Hayda Rasim'in yarıda kestiği cümlesini tamamlamaca oynayalım mı?

-Malesef benimde eskiden içinde bulunduğum arkadaşlara dedim.
-Malesef benimde eskiden çalıştığım gazete ile ilgili yazdım.
-Malesef benimde eskiden yaptığım operasyonlardı bunlar.

Hadi cümle eskiden çalıştığın gazete ile ilgiliydi diye bitsin diyelim Hayda Rasim; bizim merak ettiğimiz konu yazdığın yazıyı hiç okudun mu? Anlaşılan ne yazdığını okumuyorsun. O montajın bizim tarafımızdan neden yapıldığını sana teker teker anlatalım; sabahleyin ayık kafayla oku..

Senin de eskiden 'malesef'  içinde bulunduğun o gazete bak nasıl haber yapıyormuş  Hayda Rasim? Kendi ağzından kısa hikayende yazmışsın; haberimizde altını kırmızı kalemle çizdiğimiz kısımlardan özetle:

-Savcı ve Hakim Başkanı devirip içeri tıkmak isteyince, ekibi tarafından montajlayıp çarpıtılarak hazırlattığı dökümanlar ile uyduruk bir iddianame hazırlatmış.Başkanı devirmek için önce kamuoyu oluşturmak gerekiyormuş.Bu yüzden kasaba basını Başkana düzenli olarak saldırsın diyerek bu dökümanları gazeteye postalatmış.Savcılık ofisi paslıyor gazete gömüyormuş. Bu bahsettiğin; gerçekleri sadece kendisinin ortaya koyduğunu zanneden '' Kıt zekalı Piyon Gazeteci'' den çok sayıda olduğu için yorumlayamadık, belkide yarıda kestiğin cümlen böyle bitecekti ?

               Malesef benimde eskiden kıt zekalı bir piyon gibi kullanıldığım vakidir.

-Neyse devam edelim; Başkan gazetelere yayın yasağı koymaya çalışmış, gazeteler susmadığı gibi savcı ve hakim maskara ettikleri Başkan'ın haline gülmüşler.Planlarını ortaya çıkartmaya çalışan insanları, özellikle gazetecileri ve ekip arkadaşlarını türlü tehditlerle susturma planları yapıyorlarmış.

-Yazının sonunda ironi mi yaptın hakikaten yoksa Paralel Bir Evrende mi yaşıyorsun anlamadık ve Hayda Rasim dedik.Hukuk devletinde yaşıyoruz, Şantaj kaset tehdit yok, Sivil örgütleri deviren Savcı, Hakim ve gazeteci yok; çirkin tezgah yok çok şükür..?

Şimdi yazdığın yazıya İRONİ yapmak amacı ile  montajlayıp kullandığımız köşe yazının, bize neden Aziz Başkanı çağrıştırdığını anlatalım sana. Arada Hayda diye zıplamadan  ve kesmeden dinle:

-Savcı ve Hakim kısmını geçiyoruz onu sen demişsin biz aynen aldık, başımız belaya girmesin sonra :)
-Birileri Aziz Başkanı içeri tıkıp devirmek istediler mi Hayda Rasim?
-Şike davası patladığında gazeteler sadece savcılığın elinde olabilecek dokümanları  günlerce gömerek, kamuoyu oluşturdular mı Hayda Rasim?
-Aziz Başkanın avukatları yayın yasağı koymak isteyince kabul edildi mi Hayda Rasim?
-Gazeteler sustu mu, susmak bir yana Eşkal Fotoğrafını basan gazeteye Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ödül verdi mi Hayda Rasim?
-Gazeteler on jandarmanın arasında elinde serum şişesi ile yürüyen Başkanın fotoğrafının altına 'Sen bu hallere düşecek adam mıydın? yazıp maskara etmeye çalıştı mı Hayda Rasim?
-Başkanın ekip arkadaşı Ali Koç bey televizyonda siz de korkuyor musunuz sorusuna Kaşımın Üstünde Gözümüz var dedi mi Hayda Rasim? Gazetelerde ve televizyonlarda bu planı ortaya koyan kaç gazetecinin işine son verildi haberin var mı Hayda Rasim?

Fenerbahçe operasyonuna benzer,senin de vakti zamanında çalıştığın gazetecilerle beraber kaç tane haber yapıldı, haberin var artık bunu sana sormayalım ama ironi yapalım istedik Hayda Rasim..Sen resmen bir itirafta bulundun  ve Türkiye'nin yakın geçmişine ışık tuttun Ampul Rasim:) Anlayamadığımız husus ise;  bu anlattığın hikayedeki kahramanlardan sadece Mağdurun adı değiştiği için zıpladın ama  diğer ifşa ettiğin operasyonu yapanlar ve gazeteciler aynı..Aynı ekip Aziz Başkana operasyon yapınca evet doğru, bir başka başkana yaptıklarında nasıl yanlış oluyor Hayda Rasim?

Bize 'aklı evvel' ve sitemize 'uyduruk' demişsin, merak ettik TDK ya baktık:

Aklı evvel: 1. Akıllı geçinen  2. Densiz, münasebetsiz, sağduyu sahibi olmayan..
Uyduruk :  1. Aslı olmayan, uydurma 2. Derme çatma, işe yaramaz..

Bütün Türkiye sana Hayda Rasim diyor, TDK dan ona da baktık:

Hayda: 1.Hayvanları Harekete Geçirmek için söylenen söz..
            2.Şaşkınlık belirten bir söz.
              
Hayda Rasim Haydaaa!


@cengiz_YILDIZ


Kaynak:Haber Kaynağı