Hayatını kaybeden Bursalı Gazinocular Kralı 3 kişiye umut oldu

Hayatını kaybeden Bursalı Gazinocular Kralı 3 kişiye umut oldu

Bursa'nın tanınmış gazinosu Köşk'ün sahibi ve eski sinema sanatçısı Zerrin Egelilerin eşi Fahri Balcı'nın hayatını kaybetmesinden sonra bağışlanan organları 3 kişiye umut oldu.

Bursanın tanınmış simalarından 'gazinocular kralı' olarak tanınan Köşküm Gazinosu'nun sahibi yaşındaki Fahri Balcı, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 

3 GÜNDÜR YOĞUN BAKIMDAYDI

Balcı'nın koah hastalığı tedavisi görürken üç gün önce beynindeki damarın tıkanması sonucu yoğun bakıma kaldırıldığı, bu sabah da fenalaşıp yaşamını yitirdiği bildirildi.

BURSA KÖŞKÜM GAZİNOSU SAHİBİ

Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesinde yapılacak operasyonun ardından ünlü gazinocunun karaciğeri ve 2 böbreği organ sırası bekleyen hastalara nakledilmek üzere alınacak.Edinilen bilgiye göre, Bursa’da Köşküm Gazinosu’nun sahibi, Türk sinemasının önemli ismi Zerrin Egeliler’in eşi Fahri Balcı KOAH hastası olduğu ve tedavisi sürerken üç gün önce beynindeki damaların tıkanması sonucu yoğun bakıma kaldırıldı. 

AİLESİ İZİN VERİNCE UMUT OLDU

Balcı’nın sabah saatlerinde tedavi gördüğü Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşti. Doktorlarla yapılan görüşmelerin ardından Balcı’nın ailesi organlarının bağışlanmasına razı oldu. 
Harekete geçen organ koordinatörlüğü ekipleri Balcı’nın karaciğeri ile 2 böbreğini sıra bekleyen başka hastalara nakletmek amacıyla almak için operasyona başladı.

İlgili Haberler