HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI KURBAN MI EDİLİYOR

HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI KURBAN MI EDİLİYOR

Sosyal medya'da AKP'ye yakın hesaplar Hava Kuvvetleri Komutanına Linç Kampanyası Başlattı

AKP'nin sosyal medya hesapları Rus krizinin Hava Kuvvetleri Komutanına kesmeye başladı. Bilindiği gibi Rus uçağının düşürülmesinden sonra Başbakan Davutoğlu yaptığı grup toplantısında Rus Uçağının düşürülmesi emrini kendisinin verdiğini açıklamıştı. Erdoğan ise ilk açıklamasında, "sınırımız ihlal edildi, uyardık, düşürdük" açıklaması yapmıştı. Rus tarafının uyguladığı yaptırımların ekonomiye faturası ağırlaşınca krize bir suçlu mu aranmaya başlandı soruları akla gelmeye başladı.

RUSYA TÜRKİYE'DEN ÖZÜR DİLEMESİNİ İSTEMİŞ RET EDİLMİŞTİ

Uçağın vurulmasından sonra Rusya’yla yaşanan gerilimde Başta Rusya Devlet Başkanı Putin olmak üzere Rus Hükümet yetkilileri ilişkilerin tekrardan normalleşmesi için, başta uçağın düşüren Pilot ve emri verenlerin cezalandırılmasını ve Türkiye’nin Rusya’dan özür dilemesini istemişti.

İŞTE DAVUTOĞLU'NUN O AÇIKLAMASI

NUMAN KURTULMUŞ NE İÇİN "NE YAZIK Kİ" DEDİ

Tam da Rusya’dan gelen baskılar artmaktayken dün AK Parti Genel Başkan Yardımcı Numan Kurtulmuş ta yaptığı bir açıklama da “Hükümetin kurulduğu gün ne tesadüf ki Ruslara ait bir uçak sınırlarımızı ihlal ettiği inin düşürüldü” demişti.

AKP'YE YAKIN HESAPLARDAN VER YANSIN

Bugün de  sosyal medya da Ak-Troller olarak bilinen ve daha öncede birçok kez gündemi meşgul eden ve AK Parti’ye bağlı oldukları söylenen trol hesaplarının bu gece Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal’ı hedef haline getirip sosyal medya üzerinden linç kampanyası başlatması ister istemez kafalarda Abidin Ünal kurban mı ediliyor sorusunu getirdi.

İŞTE AKP'YE YAKIN HESAPLARDAN ATILAN TWEETLER

 

Kaynak:Haber Kaynağı