Hatay'da İşsiz Adam Valilik Önünde kendisini Yaktı

Hatay'da İşsiz Adam Valilik Önünde kendisini Yaktı

Hatay'da uzun süredir işsiz olduğunu ve çocuklarını doyuramadığını söyleyen A.Y adlı kişi valilik önünde kendisini ateşe verdi.

Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan Hatay Valiliği önünde, bir süredir işsiz olan A.Y isimli kişi “Çocuklarım aç” diyerek kendini yaktı. 

 

"ÇOCUKLARIM AÇ "

Hatay'da A.Y. isimli vatandaş, Valilik önünde kendini yaktı. Uzun süredir işsiz olduğu öğrenilen A.Y. “Çocuklarım aç” diyerek Hatay Valiliği önünde kendini yaktı.

HAYATINI KAYBETTİĞİ AÇIKLANDI

A.Y. isimli bir vatandaş, Hatay Valiliği önünde "Çocuklarım aç" diyerek kendini yaktı. İşsizlik nedeniyle bunalıma girdiği öğrenilen vatandaşa, polis tarafından yangın tüpleri ile müdahale edildi. Onedio.com'un son dakika bilgisi olarak verdiği haberde ise A. Y. nin hayatını kaybettiği bildirildi.
Hatay Valiliği, yaptığı açıklamada "Vatandaş, eşinden boşanmış ve uzaklaştırma cezası almıştır. Psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle daha önce de kendini yakma teşebbüsünde bulunmuştur." ifadesini kullandı.
Valilik tarafından yapılan 2. açıklamada ise ambulansla hastaneye götürülen vatandaşın yolda kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirtildi.

YANGIN TÜPLERİ İLE MÜDAHALE

Yangın tüpleriyle söndürülmeye çalışan adam, polislerin uzun uğraşının ardından hayatta kalmayı başardı.

EMNİYET MÜDÜRÜ KONUŞTU
 
Körfez Gazete'nin haberine göre Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve Valilik Özel Kalem Müdürü de olay yerine gelerek, intihar girişiminde bulunan A.Y ile konuştu.

İntihar girişiminde bulunan ve son anda yangın tüplerinin müdahalesi ile kurtarılan A.Y isimli vatandaşa polisler su vererek yüzünü yıkadı. Zorla kendine gelen baba, çocuklarının aç olduğunu ve yaşadığı işsizlik durumundan bunaldığını belirtti.

KAYSERİ'DE BİRİ KENDİSİNİ YAKMIŞTI

Kayseri'de işsiz 45 yaşındaki Haydar Çopur, iddiaya göre borçları nedeniyle girdiği bunalım sonucu Valilik Göç İdaresi binası önünde önünde üzerine benzin dökerek kendini ateşe verdi. 

İlgili Haberler