GÜRSEL TEKİN'DEN MALİYE BAKANI ŞİMŞEK'E HODRİ MEYDAN

GÜRSEL TEKİN'DEN MALİYE BAKANI ŞİMŞEK'E HODRİ MEYDAN

Bunların yalanlarıyla Receplarus’u gördünüz mü bilmiyorum. Receplarus, sadece bizde değil, bütün uluslararası kuruluşlarda patlama yaptı. İsteyen isteyene.

CHP ÇORUM MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

Partisinin Çorum milletvekili aday tanıtım toplantısına katılan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, burada yaptığı konuşmada, iktidarı yalan söylemekle suçladı. Tekin, "Bugün bunların, havuzla, haram parayla oluşan gazeteleri var.

RECEPLARUS'U GÖRDÜNÜZ MÜ?

Bu gazetede bir manşet atmış ve manşetinde dersim süreci döneminden o dönemin İçişleri Bakanını bir cipe bindirmiş. Yıl 1937. Cipin kuruluş tarihi ne 1941. Şimdi bunların ne kadar yalancı olduğunu bilmenizi istiyorum. Bunların yalanlarıyla Receplarus’u gördünüz mü bilmiyorum. Receplarus, sadece bizde değil, bütün uluslararası kuruluşlarda patlama yaptı. İsteyen isteyene. Çünkü gerçekten Receplarus’tan film çıkar, mizah çıkar, dizi çıkar" diye konuştu.

HADDİNİ BİLECEKSİN

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir televizyon programına çağırmasına da tepki göstererek, "Haddini bileceksin. Sayın Kılıçdaroğlu'nun karşısına Davutoğlu'nun yüreği yetiyorsa hodri meydan. Hangi televizyonu isterseniz buyurun" dedi. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’in konuşmaların ardından sahneye davet edilen Çorum CHP milletvekili adayları Tufan Köse, Muharrem Bozdoğan, Dinçer Solmaz ve Salim Topgül partilileri selamladı. Toplantının ardından Gürsel Tekin, karayolu ile Ankara'ya döndü.

 

Kaynak:Haber Kaynağı