GÖL KENARI PİKNİK FACİASI; 1 ÖLÜ 1KAYIP

GÖL KENARI PİKNİK FACİASI; 1 ÖLÜ 1KAYIP

ERZURUM'da kıyısında piknik yaptıkları gölete serinlemek için giren Almanya'dan tatile gelen Cemal Ferit Yıldız (47) boğuldu, Adem Doğan (24) ise kayboldu. Yıldız'ın cesedi çıkarılırken Doğan'ı arama çalışmaları devem ediyor.rzurum'a...

ERZURUM'da kıyısında piknik yaptıkları gölete serinlemek için giren Almanya'dan tatile gelen Cemal Ferit Yıldız (47) boğuldu, Adem Doğan (24) ise kayboldu. Yıldız'ın cesedi çıkarılırken Doğan'ı arama çalışmaları devem ediyor.

SERİNLEMEK İÇİN GÖLETE GİRDİLER

Erzurum'a 15 kilometre uzaklıktaki Büyükşehir Belediyesine ait mesire alanı olan gölete yakınları ile birlikte pikniğe giden Cemal Ferit Yıldız ile Adem Doğan serinlemek için gölete girdi. Yıldız ve Doğan girdikleri suda bir süre sonra gözden kayboldu.

YAKINLARI CEMAL FERİT'İ BULDU

Adem Doğan ve teyzesinin eşi olan Cemal Ferit Yıldız'a kurtarmak için yakınları gölete atladı. Cemal Ferit Yıldız'ın cansız bedeni sudan çıkarılırken Adem Doğan'a ulaşılamadı.

ALMANYA'DAN MEMLEKETİNE TATİLE GELMİŞ

Yapılan ihbar üzerine bölgeye giden Arama Kurtarma Birilik Müdürlüğüne bağlı kıyı üstü arama ekibi ve su altı dalgıçları Doğan'ı aramaya başladı. Arama çalışmalarını gözyaşları içinde izleyen Yıldız ve Doğan'ın yakınları sinir krizleri geçirdi. Sudan cansız bedeni çıkarılan Cemal Ferit Yıldız'ın Almanya'dan tatil için memleketine geldiği bildirildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı