Gökçek Yine Hedef Gösterdi

Gökçek Yine Hedef Gösterdi

Melih Gökçek: ‘Mehmet Ali Alabora başına gelecekleri bilmiyor. Allah'ın izniyle devlet bunu yakalayacak ve ben Alabora'yı içeride göreceğim."

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek yine Mehmet Ali Alabora’yı hedef aldı.

Katıldığı televizyon programında Melih Gökçek, Mehmet Ali Alabora'nın Gezi Parkı olaylarında baş aktör olduğunu iddia ederek "Alabora başına gelecekleri bilmiyor. Ama Allah'ın izniyle devlet bunu yakalayacak ve ben onu içeride göreceğim" dedi.

Mehmet Ali Alabora ve yönetmeliğini yaptığı Mi Minör oyununa saldıran ve “Bu olayları tahrik etmek yok. Bu olaylar önceden tamamen mizansen” diyen Gökçek, “Mehmet Ali Alabora diye bir adam var. O bu olayların baş aktörüdür” diye konuştu.
"Bu olaylar önceden tamamen mizansen’ diyen Gökçek, ‘Mehmet Ali Alabora diye bir adam var. O bu olayların baş aktörüdür’ diye konuştu.

“ONU İÇERİDE GÖRECEĞİM”
Mi Minör tiyatro oyununun senaryosunu da anlatan Gökçek, “Gezi Parkı’nda ne yapacaklarının bütün denemeleri oyunda yapılıyor. Bütün senaryo Gezi Parkı olayları üzerine ve bire bir her şey oluyor. Alabora başına gelecekleri bilmiyor. Ama Allah’ın izniyle devlet bunu yakalayacak, savcılar bunun hesabını soracak ve ben onu içeride göreceğim” diye konuştu.