GEZİ PARKI'NDA CESET BULUNDU!

GEZİ PARKI'NDA CESET BULUNDU!

Taksim Gezi Parkı'nda öğlen saatlerinde bir erkek cesedi bulundu.

GÜNCELLENDİ / GEZİ Parkı'nda, 27 yaşındaki Tuğrul Turnalı'nın girdiği epilepsi krizinde dilinin boğazını tıkaması sonucu nefessiz kalarak öldüğü sanılıyor. Günün her dakikası onlarca kişinin geçtiği parkta, hiç kimsenin kriz geçiren bu kişiyi görmemesi ya da yardımına gitmemesi büyük talihsizlik. Çünkü 27 yaşındaki hastaya kriz sırasında yapılacak basit bir müdahale onu hayata döndürmeye yetecekti.

Gezi Parkı'nda ölü olarak bulunan 27 yaşındaki Tuğrul Turnalı'nın ölüm nedeninin. geçirdiği epilepsi krizi sırasında dilinin nefes borusunu tıkaması ve nefessiz kalması olduğu sanılıyor. Kesin ölüm nedeni ise otopsi sonucunda ortaya çıkacak.



İLK BELİRLEMELERE GÖRE EPİLEPSİ KRİZİ GEÇİRDİ

Bir süre sonra olay yerine gelen cumhuriyet savcısı da incelemeye katıldı. Turnalı'nın bedeninde herhangi bir darp izi ve yaralanmaya rastlanılmadığı öğrenildi. Turnalı'nın ilk belirlemelere göre epilepsi krizi geçirdiği, dilinin boğazına kaçması soncu hayatını kaybettiği belirlendi. Turnalı'nın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Gezi Parkı‘nda yerde yatan bir kişiyi gören çevredeki vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları ilk müdahalede şahsın öldüğünü belirledi. Yapılan incelemede ölen şahsın İstanbul doğumlu Tuğrul Turnalı (27) olduğu anlaşıldı.

Ölüm nedeni henüz belirlenemeyen Tunalı’nın cesedinin kaldırılması için olay yerine savcının gelmesi bekleniyor. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor. 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Kaynak:Haber Kaynağı