GERİ DÖNDÜ; CUMA GÜNÜNE DİKKAT

GERİ DÖNDÜ; CUMA GÜNÜNE DİKKAT

Egemen Bağış'ın bir ay sonra attığı ilk tweet muhalefet üzerinden "ahlak ve özür" içerikli olunca sosyal medyada tepki çekti.

TWEET ATTI HERKES BU GÜN CUMA SANDI

17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonları ardından ortaya saçılan ses kayıtlarında adı bir çok iddiaya karıştıktan sonra istifa eden Eski AB Bakanı Egemen Bağış, uzun süredir ortalarda görünmediği sosoyal medyada yine boy göstermeye başladı. En son ortaya çıkan ve tüm kesimlerden büyük tepki alan " Bakara, makara" şeklinde adlandırılan ses kaydından sonra, sosyal medyada pek görünmeyen Bağış'ın, yine bir tweet atması sosyal medyada büyük yankılar uyandırdı. Egemen Bağış'ın tweetini sabah namazı vaktinde atmış olması ise ayrı bir eğlence konusu oldu.

EN SON BİR AY ÖNCE TWEET ATMIŞTI

Son olarak yaklaşık bir ay önce 18 Mart'ta tweet atan Egemen Bağış bugün twitter'a geri döndü ve attığı ilk twit "özür ve ahlak" içerikli olduğu için sosyal medyada manidar bulundu.... Sosyal medya Bağışın tweeti üzerine; "Egemen Bağış twitter'a geri döndü Cuma gününe dikkat" yorumları yapıldı.

Bağış şu tweeti attı; "Sabah Gazetesinde GumustekinTulu çok doğru yazmış;"hazmedecek ve özür dileyecek muhalefet ahlakı çoktan yok oldu" 

Metehan Demir ile kendisine ait olduğu iddia edilen ses kaydında Bakara Suresi ile "Bu Bakara iyi Makara" diye dalga geçmiş, "Her Cuma bir ayet sallıyorum Google'dan" dediği iddia edilmişti.

Metehan Demir bu ses kaydını kabul edip özür dilese de Egemen Bağış, kabul etmemiş ve montaj demiş. Başbakan ve AKP'den de destek görmüştü.

Bağış, o ses kaydının internete düşmesinden sonra tweetlerine ara vermişti. 

İŞTE EGEMEN BAĞIŞ'IN BU GÜN ATTIĞI O TWEET

ewrgaerg-001.jpg

TAKİPÇİLERİNDEN YANITLAR GEÇİKMEDİ

esthshs.jpg

 

ucvkv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı