Gene Hacıosmanoğlu Gene Provakasyon

Gene Hacıosmanoğlu Gene Provakasyon

İstanbul'da oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ardından Hacıosmanoğlu gene taraftarları provake edecek davranışlarda bulundu.

Trabzonspor yeni başkanı Hacıosmanoğlu, maç sabahı kendilerine güvenlikle ilgili bilgiler emniyet tarafından tebliğ edilmesine rağmen, bilinçsizce haberi yokmuş gibi davranarak ancak aslında gayet bilinçli olduğu anlaşılır şekilde stad çıkışında ilk gördüğü kameraya demeç vermeye başladı. Demeç verdiği ve stattan çıktığı yer emniyetin gösterdiği yer olmamasına rağmen gene bilindik tavırlarıyla davranan Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe taraftarlarının gösterdiği tepkiden sonra tekrar stat garajına arabayla girerek 1 saatten fazla beklemek zorunda kaldı. Tuhaf ve çelişkili açıklamalar yapan Hacıosmanoğlu önce "Aziz Yıldırım'la konuşmam ve bir araya gelmem mümkün değil" dedikten yaklaşık 1-2 dakika sonra tepki gösteren taraftarlara dönüp "Bana başkanınızı getirin ulan" şeklinde bağırıyor. Kamuoyu Hacıosmanoğlu'nun önce "asla görüşmem" dedikten 2 dakika sonra neden "bana başkanınızı getirin" dediğini halen merak etmekte... Aynı akşam TV8'de yayınlanan Telegol adınaki programa bağlanıp taraftarlara bağırmadığını söyleyip "Ben arabadan kendi arkadaşlarıma, taraftarlarla tartışmayın diyip arabaya çağırıyordum" şeklindeki ifadeleri daha da kafa karıştırdı. Hatta bir ara "Fenerbahçeli taraftarların çoğu boynuma sarılıp biz seni seviyoruz başkan" dediği iddia edilse de bunun Kadıköy'de görülen sadece bir Halüsinasyon olabileceği bilinmekte. 

Hacıosmanoğlu'nun Sürekli temiz futboldan bahsetmesi ise kamuoyunda " acaba hangi kirliliklerini kapatmaya çalışıyor" algısı oluşturmakta. Bu kadar çok Temizlikten bahsedenlerin şunlara da verecek bir cevabı olması lazım;













Trabzonspor'un yeni başkanı bu ve bunun gibi yüzlerce soruya doğru düzgün cevap verip kendi öz eleştirisini yaptıktan sonra başka kulüplerin temizliğiyle ilgilenebilir.