Gaziantepliler Melih Gökçek'e ne dedi

Gaziantepliler Melih Gökçek'e ne dedi

Gaziantep'te düzenlenen ve on gündür süren Gezi Parkı protestolarında Melih Gökçek protesto edildi. Melih Gökçek'in belediye işçileri için "Eyleme katılırsan ve pişman olmazsan atarım," sözleri, Gaziantep'te yürüyüşü organize edenler tarafından mikrofonda

Melih Gökçek, yarı Gaziantepli sayılır...

İlk, orta ve Lise öğrenimini Gaziantep'te yaptıktan sonra kentten ayrılan ve siyasi trendi sürekli yükselen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün Gaziantep'te binlerce kişi tarafından yuhalandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan örgütlü Tüm Bel-Sen üyelerine iş bırakmaları halinde "işten atılacakları" yönünde bir genelge yayınlamıştı.

Dün Gaziantep'te düzenlenen Taksim Gezi Parkı olaylarını proteto yürüyüşünün son noktası olan Balıklı Parkı'nda binlerce kişi Melih Gökçek'i yuhaladı.

Melih Gökçek'in işçiler için “Eyleme katılırsan ve pişman olmazsan atarım” sözleri, Gaziantep'te yürüyüşü organize edenler tarafından mikrofonda tekrarlanınca binlerce kişi " Atmazsan Şerefsizsin" diyerek slogan attı.

Gökçek, kendi imzası taşıyan genelgede Tüm Bel-Sen üyeleri olarak greve katılmak isteyen işçilere “Eyleme katılırsan ve pişman olmazsan atarım” tehdidinde bulunmuştu