GAZİ MAHALLESİNDE YARALI SAYISI ARTTI

GAZİ MAHALLESİNDE YARALI SAYISI ARTTI

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde dün Bağcılar'da düzenlenen operasyonda öldürülen Günay Özaslan'ın cenazesi için toplanan kalabalığın yürüyüşüne polis müdahale etti.

GÜNCELLEME 19 25

OKMEYDANI Anadolu Kahvesinde görev yapan 3 çevik kuvvet polisine 2 silahlı saldırgan ateş açtı. Açılan ateş sonucu 3 polis ve yoldan geçen bir kişi yaralandı. Saldırıya uğrayan polisler M.A. sağ kolundan, K.T. karnından, F.G ise diz kapağından yaralandı. Yoldan geçen Turan G'ye ise 3 kurşunun isabet ettiği öğrenildri.

MOBESE KAMERALARI İNCELENİYOR

Silahlı saldırganlara polis ateş ile karşılık verdi. İki saldırgan ayrı yönlere doğur kaçarak izlerini kaybettirdi. Yaralı polisler arkadaşları tarafından Tülin Manço İlkokulu bahçesine alındı. Yaralı vatandaş ise Cemal Kamacı Spor Kompleksine alındı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Çevre yollar bir süre araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. Olay yeri inceleme polisi çevrede çok sayıda mermi kovanı topladı. Polis çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polisin olay yerinde incelemesi sürüyor.

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde dün Bağcılar'da düzenlenen operasyonda öldürülen Günay Özaslan'ın cenazesi için toplanan kalabalığın yürüyüşüne polis müdahale etti.

MÜDAHALE DEVAM EDİYOR

dha-1653ae40d334f2e828e5914ba8942613-2-t.jpg

Eski Karakola doğru yürüyüşe geçen grubun önü TOMA ve Akrep adı verilen zırhlı araçlarla kesildi. Polis gruba gaz bombası, tazyikli su ve boyalı mermi ile müdahale etti. Müdahale sonrası kalabalık ara sokaklara dağıldı. Ara sokaklara dağılan grup polise taş ve havai fişek ile karşılık verdi. Gruptan bazıları TOMA'nın önüne geçti. TOMA'ya çıkmaya çalışan bazı kişiler bir süre asılı kaldı. TOMA'nın hareket etmesi ile zor anlar yaşayan bir kişi uzun süre TOMA'ya asılı halde gitti. Vatandaşların uyarısı ile yavaşlayan TOMA'dan inen kişi ara sokağa kaçtı. Polisin gruba müdahalesi devam ediyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı