GAZETECİ SEDEF KABAŞ  HACKLENEN TWİTTER HESABINI GERİ ALDI

GAZETECİ SEDEF KABAŞ HACKLENEN TWİTTER HESABINI GERİ ALDI

Gazeteci Sedef Kabaş'ın sosyal medya hesapları hacklendi.

Uzun zamandır hükümet ve hükümete yakın medyanın hedefinde olan Gazeteci Sedef Kabaş'ın sosyal medya hesabı bilinmeyen bir grup tarafından akşam üzeri hacklenmişti.

Sedef Kabaş az önce "Sedef Hanımın demediklerini bu şekilde illegal yollarla demiş gibi göstermek ancak size yakışır" diyerek tekrar kendi hesabından paylaşımlar yapmaya başladı.

GAZETECİ Sedef Kabaş, Twitter’daki "Bu adamı asla unutmayın, 17 Aralık soruşturmasına takipsizlik kararı veren savcı Hadi Salihoğlu" şeklindeki paylaşımı nedeniyle "tehdit" ve "terörle mücadelede görev almış kamu görevlilerini hedef gösterme" gerekçesiyle yargılanmış ve mahkeme sonucunda davadan beraat etmişti..

Sedef Kabaş Kimdir 

Londra'da doğan Sedef Kabaş 1992 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünden mezun oldu. Fulbright bursu ile okuduğu Boston Üniversitesi'nde Televizyon Haberciliği üzerine yüksek lisans yaptı.
Atlanta CNN International'da çalışan ilk Türk gazetecidir. NTV, ATV, TV 8, SKY Türk gibi çeşitli tv kanallarında programlar hazırlamış olup en son TRT 2'de Medya Medya isimli programı hazırlayıp, sundu. Marmara Üniversitesi'nden iletişim doktorasını aldı.
2007 yılında Sedef Kabaş Eğitim, Koçluk, Danışmanlık şirketini kurmuştur. Halen üst düzey yöneticilere iletişim koçluğu yapmakta, şirketlere iletişim ve medya alanında eğitimler vermektedir.

İŞTE SEDEF KABAŞ'IN HESABINI HACKLEYENLERİN YAPTIĞI PAYLAŞIMLAR

Kaynak:Haber Kaynağı