Galatasaray'dan Federasyona Pankartlı REST!

Galatasaray'dan Federasyona Pankartlı REST!

Galatasaray, TT Arena'nın dış cephesine Nelson Mandela pankartı asarken bu akşamki Juventus maçında taraftarlar "Yüce Atatürk" pankartı açmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Emmanuel Eboue ve Didier Drogba'nın formalarının altına giydikleri Nelson Mandela tişörtü nedeniyle PFDK'ya sevk edilmesi ve Fethiyespor'un Fenerbahçe ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçına "Yüce Atatürk" yazılı tişörtü ile çıkması ve PFDK'ya sevk edilmesi gündemdeki yerini korurken, tribünlerden tepkiler gelmeye devam ediyor.

TFF'nin kararı halen gündemdeki yerini korurken Türk Telekom Arena Stadı'na, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Güney Afrika Eski Cumhurbaşkanı Nelson Mandela'nın fotoğrafı asıldı. Fotoğrafta, "Renklerin kardeşliği" ve "Mirasın kalplerimizde" ifadeleri yer aldı.



Birçok çevreden büyük tepki alan "Yüce Atatürk" olayına Galatasaraylı taraftarlar da tepki göstermeye hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Juventus ile karşılaşacak olan Galatasaray'da taraftarlar tribünde "Yüce Atatürk" pankarı açmaya hazırlanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı