Galatasaray 1996-97 sezonunda ŞİKE yaptı..

Galatasaray 1996-97 sezonunda ŞİKE yaptı..

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, 1996-97 Sezonunda Galatasaray'ın ŞİKE ile şampiyon olduğunu iddia etti


BEYAZ TV de yapılan BEYAZ FUTBOL programında Spor Yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı 

GALATASARAY 1996-97 sezonunda ŞİKE ile Şampiyon Olmuştur 

İddiasında bulundu.

O yıl Mehmet AĞAR ın bu Şikeye katkıda bulunduğunu da iddia eden KÜTAHYALI nın iddialarına Galatasaray Cephesinin cevabı merakla bekleniyor

Bilindiği gibi Kütahyalı Fatih terimin ayrılmasından sonra AYSAL yanlısı açıklamaları ile gündeme oturmuştu..

Aynı Programda eski Hakem - Spor Yorumcusu Ahmet CAKAR, Galatasaray'ın acıklanması beklenen yeni hocası MANCINI'nin, bizzat AYSAL ın enerji işlerindeki ortağı INFANTINO'nun talebi ve yardımıyla getirildigini belirtti. CAKAR : Mancini'nin Türkiye'ye ilk defa gelmediğini... Mancini ve yardımcılarının Galatasay Real Madrid maçını izleyemeye geldikleri. Mancini ile görüşmelerin aylardır sürdüğünü ifade etti

Rasim Ozan Kütahyalı'nın 'Truva atı' olduğunu söyleyen ÇAKAR şu açıklamaları yaptı:

"Rasim Ozan Truva atıdır. Galatasaray'da yapılan operasyonda Rasim'in de parmağı vardır. Yeni Galatasaray projesine hizmet vermiştir. Fatih Terim'e aylar süren sportif ketenpereye Rasim Ozan da alet olmuştur. Derin Galatasaray'ın maşası. Kütahyalı'yı Futbol camiasına soktuğum için pişmanım."
 

CAKAR, Programda AYSAL ve Galatasaray'ın DENIZBANK uzerinden RUSLARla baglantısı konusunda da onemli iddialar ortaya attı. 


Bu konudaki detaylı haberimiz yazarımız HANOGLU'nun Mart 2013'de kendi BLOG sayfasındaki makalesinden guncellenerek ayrı bir haber başlığında sunulmuştur.