FUAT AVNİ'DEN IŞİD İLE İLGİLİ BOMBA İDDİALAR

FUAT AVNİ'DEN IŞİD İLE İLGİLİ BOMBA İDDİALAR

Fuat Avni iddialarıyla twitterı salladı.

Hükümete yönelik iddialarıyla fenomen haline gelen ve kimliği herkesçe merak edilen Fuat Avni yine çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Önce Türk bayrağının indirilmesiyle ilgili "BB, cb adaylığı konusunda ilk kez bugün tedirginlik yaşadı. Danışmanlarda bayrağa saldırının milliyetçi oyları riske atacağı kanısı hakim, uzun zamandır bölgeden gelen raporlar iç açıcı değil. PKK çatışmayı arttırırsa sorumluluktan nasıl kurtuluruz stratejileri geliştiriliyor. Sorumluluğun askere yüklenmesi rahatsızlığa neden oluyor çünkü Atalay ve Ala valilere ve komutanlara asla müdahale etmeyin emri vermişti. Genelkurmay'a 'Müdahale edilmeyecek' talimatı veren BB, 'TSK, PKK'nın güçlenmesine göz yumdu' diye suçlamaya hazırlanıyor. BB, 'Ben asla TSK'ya müdahale etmeyin talimatı vermedim' diye TSK'yı satmayı planlıyor çünkü Suriye ile savaşa asker yanaşmamıştı. BB, N.Özel'e bizzat talimat vermişti. Valiler, jandarmaya operasyon izni vermiyordu. Bu strateji deşifre olmadan BB hamle yapmak istiyor." iddialarında bulunan Fuat Avni ardından IŞİD ile ilgili açıklamalar yaptı.

Fuat Avni twitter hesabından "Dar oligarklar bir yandan IŞİD diger yandan Nusra cephesine destek verdi. Muhaliflerle beraber Esad'ı devirecekleri düşünülüyordu. İHH'yı çirkin oyunlarına alet ederek hayır kurumunu silah taşıyan taşeron tır firmasına çevirdiler. BB'nin onayıyla MİT sefkiyat yaptı.HH için gayret sarf eden bazı hayırseverler, Nusra için yola çıkarılan mühimmat konvoylarında cihat ediyorum diye gönüllü olarak çalıştı. Dar Oligarklar herkesi yarı yolda bıraktığı gibi MİT maharetiyle Suriye'ye gönderdikleri gencecik insanları da terörist ilan ettiler. Baştan beri desteklenen ve canavara dönüşen IŞİD ve Nusra cephesi kontrolden çıkınca hükümet tarafından terörist ilan edildi. IŞİD sınırımızda cirit atarken, PKK bunu büyük avantaşa çevriyor ve pervasız davranıyor. Çünkü artık tek tehlike kendileri değil. Hükümetin birkaç cepheyle birden mücadele edemeyeceğini Kandil'in stratejistleri çok iyi biliyor. Hükümet kendi eliyle düşman oluşturdu. Sadece Esed'den değil Nusra ve IŞİD'den kaçan sığınmacılar da Türkiye'de dram yaşıyor. IŞİD'den dolayı Irak'tan da sığınmacılar gelebilir.Suriye'den sonra Irak'tan da gelen olursa sıkıntı sadece onları değil ülkenin her vatandaşını saracak. Güvenlik zaafı had safhaya çıkacak.Hülasa dış politikadaki fiyasko ülkenin geleceğini, ekonomisini, itibarını, uluslararası arenadaki güvenirliğini yerle bir etmiş oluyor." mesajlarını paylaştı.

İşte Fuat Avni'nin paylaştığı o tweetler;

f2-003.pngf1-003.pngf4-002.pngf3-003.png

 

Kaynak:Haber Kaynağı