FUAT AVNİ'DEN BAŞBAKANLIK BOMBASI

FUAT AVNİ'DEN BAŞBAKANLIK BOMBASI

Fuat Avni yine çok iddialı...

Twitter fenomeni Fuat Avni hükümete ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik çarpıcı iddialarda bulundu. "Türkiye'nin, İsrail'le ilişkileri gerildikçe BB'nin ticari ilişkileri artıyor. Altın biriktirme zaafı engel tanımıyor." diyen Fuat Avni iddialarını şöyle sürdürdü;

"BB, 'Bu süreçte başbakanlığı konuşmayın' demesine rağmen Davutoğlu'nun yurt dışında görüşmeler yapması MİT tarafından BB'ye iletildi. BB, Davutoğlu'nun lobi çalışmalarından rahatsız.

M.Ali Şahin, fırsatı değerlendiriyor ve her yerde 'Davutoğlu büyük yanlış yaptı' diyor. Davutoğlu'nun yerine geçmeyi planlayan İ.Kalın, Davutoğlu aleyhine çalışmalar yürütüyor. Son hafta görüşmediği danışman kalmadı. 

Atalay, ilk kez Fidan'a tepki gösterdi. Bize, Fidan'ın, Davutoğlu ile ilgili BB'ye olumsuz rapor sunmasına anlam veremediğini söyledi. 

Davutoğlu'na Arınç ve Gül de tepkili. Rehine olayı, başarısızlığın zirve noktası oldu. 'Davutoğlu başbakan olmamalı' diyorlar. Davutoğlu olayların farkında. BB'nin gözüne tekrar girmek için Gülen Cemaati'yle ilgili nefret dilini kullanmaya hazırlanıyor. 

BB, 'Herkesi kayda alıyoruz' derken kendinden sonrakilere 'Kim Cemaat'i bitirecekse onu başbakan olarak atayacağım' mesajı veriyor. Önümüzdeki günlerde birilerini hiç olmadığı kadar Cemaat'e hakaret edip küfrederken görürseniz bilin ki gönlünden başbakanlık geçiyor."

İşte o tweetler;

12-002.png11-002.png14-002.png

Kaynak:Haber Kaynağı