FUAT AVNİ'DEN BANK ASYA İDDİASI

FUAT AVNİ'DEN BANK ASYA İDDİASI

Bu sefer iddialarının can damarında Asya Bank'ın TMSF tarafından el konulma olayı teşkil ediyor. Ekonomide son zamanlarda üst üste yaşanan krizlerin Asya Bank'a usulsüz el konulması ile ilişkili olduğunu ileri süren Fuat Avni, ortaya çıkan krizin dahada b

 

Sosyal medyanın en fazla ilgi çeken fenomenlerinden olan Fuat Avni, son günlerde hemen her gece Twitter hesabından inanılmaz iddialarda bulunuyor.

KONU YİNE TÜRK EKONOMİSİ

Geçen hafta Türkiye ekonomisinin yaşadığı dolar ve borsa krizi hakkında çeşitli iddilarda bulunan Fuat Avni , önceki gece isimlerini vererek bazı yüksek dereceli memur ve bürokratları uyarmıştı. Fuat avni 1 saat kadar önce Ekonomiye ilşkin yeni iddiaların yer aldığı mesajlarını Twitter hesabından yine atmaya başladı.

"EKONOMİDE KRİZİN NEDENİ BANK ASYA" İDDİASI

Bu sefer iddialarının can damarında Asya Bank'ın TMSF tarafından el konulma olayı teşkil ediyor. Ekonomide son zamanlarda üst üste yaşanan krizlerin Asya Bank'a usulsüz el konulması ile ilişkili olduğunu ileri süren Fuat Avni, ortaya çıkan krizin dahada boyutlanacağını iddia ediyor.

İŞTE FUAT AVNİ'NİN O İDDİALARI (DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ)

1-115.jpg

2-105.jpg

3-079.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı