FUAT AVNİ'DEN BANK ASYA İDDİALARI VE BİR İLK

FUAT AVNİ'DEN BANK ASYA İDDİALARI VE BİR İLK

17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonu ardından kopan kıyamet ve AKP ve Cemaat arasında patlak veren savaşın en büyük kurbanlarından biri olan Bank Asya ile ilgili ileri sürülen iddialar bitmek bilmiyor.

 

Twitter hesabından ileri sürdüğü iddiların bir çoğu gerçekleşen Fuat Avni bu kez üzerinde ki tartışmaların bitmek bilmediği Bank Asya'ya ilişkin iddiaları gündeme getirdi. Bir kaç gün önce KAP'a zarar açıklayan Bank Asya'nın ortaklarının her geçen gün açtıkları dava çoğalıyor. Devlete devredilen bankaya ilişkin Fuat Avni iddiaları ise ilginç ayrıntılarla dolu. Fuat Avni mesajlarında bir de ilk gerçekleşti. En son mesajında seslendiği kişinin kim olduğu takipçileri arasında uzun süre tartışıldı.

İŞTE FUAT AVNİ'NİN İLERİ SÜRDÜĞÜ O İDDİALAR VE SON MESAJINDA BİR İLK

1-111.jpg

 

2-100.jpg

3-074.jpg

4-044.jpg

5-026.jpg

6-018.jpg

FUAT AVNİ'DEN BİR İLK

Fuat Avni Bank Asya ile ilgili attığı mesajların ardından sır gibi bir mesaj daha attı. Attığı mesajda Hakan isimli bir kişiye "Hakanım" şeklinde hitap eden Fuat Avni'nin seslendiği "Hakan'ın" Hakan Şükür olduğu bazı takipçiler tarafından ileri sürüldü. Ancak aynı saatlerde Yurt Dışında katıldığı bir toplantıya ilşkin bir fotoğrafı RT eden Hakan Şükür mesaja yanıt vermedi.

İşte o tweet.

7-016.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı