FUAT AVNİ'DEN AKP KONGRESİ BOMBASI

FUAT AVNİ'DEN AKP KONGRESİ BOMBASI

2 günde 30'un üzerinde şehit haberleri gündemde büyük yer tutarken Twitter'in ünlü fenomeni Fuat Avni'nin iddiaları dikkatle takip ediliyor. Yazdıklarının bir çoğu gerçekleşen Fuat Avni bu kez AKP Kongresine dair müthiş iddialar öne sürdü. Bakalım gerçekl

Twitter fenomeni Fuat Avni, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 12 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan AKP olağan kongresine katılmayacağını Saray'a ilettiğini iddia etti. Rota'nın haberine göre,Twitter fenomeni Fuat Avni bugün tweetlerine yeni iddialarla devam etti. Fuat Avni bu kez Abdullah Gül ile ilgili ilginç iddiaları gündeme getirdi. 

ABDULLAH GÜL AKP KONGRESİ

Fuat Avni'ye göre Saray, Abdullah Gül'ü AKP'nin kongresine gelmek için ikna etmeye çalışıyor ancak Gül, kurula katılmayacağını iletti. 

1. İsrafsaray'da kumpas bitmiyor. Y..., avanelere 'Ben size İpek'in mal varlığına el konulsun demedim mi' diye bağırıp duruyor. 

2. Avaneler, 'Efendim başsavcıyı bizzat uyardık, adamları nasıl bırakırsın diye fırçaladık, o da gerekeni yapacağına söz verdi' dediler.

3. Y..., kumpas üstüne kumpas kurarken öte yandan korkudan titriyor. Bize 'Cumhurbaşkanı hangi koşullarda yargılanır araştırın' dedi.

4. Günün birinde yargılanacağını iyi biliyor. Dosyayı verdiğimiz 8 hukukçu yargılanma koşullarını inceliyor. Yakında Y....'e sunacağız.

5. Aday belirleme işlemine de Binali ve Varank bakıyor. Adaylarla ilgili 3 bin sayfaya yakın dosya var. Didik didik inceleniyor.

6. Akdoğan ve Binali birbirine düşmüşken, kendilerine Davutoğlu'nu değil Gül'ü rakip görüyorlar.

7. Y...., oylar artsın diye, genel kurula Gül'ü de davet edin dediğinde mosmor kesildiler. Hiçbiri memnun değil.

8. Gül, kurula katılmayacağını İsrafsaray'a iletti. Avaneler neredeyse zil takıp oynayacak. Davutoğlu ekibi Gül'ü ikna etmeye çalışıyor.

9. Ülke yangın yerine dönmüşken bunlar içerde ikbal ve iktidar kavgası veriyor. Bu kadar karaktersizi bir arada hiç görmemiştim.

İŞTE O İDDİALARIN EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

2-026.png

Kaynak:Haber Kaynağı