FUAT AVNİ'DEN 22 TEMMUZ KARARI İDDİASI

FUAT AVNİ'DEN 22 TEMMUZ KARARI İDDİASI

Korkma, titre!

Twitter fenomeni Fuat Avni 22 Temmuz operasyonunda hakimin vereceği karar ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Bu zamana kadar pek çok iddiası gerçekleşen Fuat Avni'nin bu konudaki tweetleri şöyle;

"BB'nin 'Kesin tutuklayın' talimatı Ala-Selami-Salihoğlu trafiğiyle devreye girdi. Hakim 'Kaç İsmail'lerin listesini uygulamaya sokuyor.

Terör Şube memurlarını topladılar. Toplantıda '49 kişi için kelepçelerinizi hazırlayın akşam Çağlayan'a gidiyoruz' dendi.

Hakim karar vermeden sabahın erken saatlerinde başbakanlıkta alınan karar Terör Şube'ye ulaştırıldı. Yine şov yapmaya hazırlanılıyor.

Hakim 'Basına açıklanan saatten daha erken bir saatte millet toplanmadan kararı açıklayalım' dedi. Kumpasta son durum bu.

Dün 'Madem sorgulamaktan korkuyorsunuz neden gözaltına aldınız?' demiştim. Bugün korkularını gizleyemeyip savunma bile alamadılar."

Fuat avni bu  iddialarının ardından takipçilerine her zaman olduğu gibi Güzel İnsanlar diyerek seslendi ve  "ümidinizi asla kaybetmeyin beklenen yarınlar çok yakın. Ey kaybetmeye mahkum Tiran! Korkma, titre." dedi.

İşte Fuat Avni'nin paylaştığı o tweetler;

f3-012.pngf2-016.pngf1-017.png

Kaynak:Haber Kaynağı