FUAT AVNİ SANDIK LİSTESİNDE 7 KİŞİYE SUÇ DUYURUSU

FUAT AVNİ SANDIK LİSTESİNDE 7 KİŞİYE SUÇ DUYURUSU

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, sosyal medya fenomeni Fuat Avni’nin seçimlerde oyları çalacağını öne sürerek isimlerini yazdığı sandık görevlileri arasında yer alan Gaziantepli 7 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.'Sosyal...

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, sosyal medya fenomeni Fuat Avni’nin seçimlerde oyları çalacağını öne sürerek isimlerini yazdığı sandık görevlileri arasında yer alan Gaziantepli 7 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. CHP ise Genel Başkan Yardımcısı aracılığı ile yaptığı açıklamada Fuat Avni listesine pek itibar edilmemesi gerektiğini ileri sürmüştü.

SEÇİMLER BAŞLAMADAN HİLESİ ORTAYA ÇIKTI

'Sosyal medya fenomeni' Fuat Avni, pazar günü yapılacak seçimlerde sandık görevlilerinin oy çalacağını iddia ederek, bunu yapacağını öne sürdüğü kişilerin isimlerini paylaştı. Bu paylaşımın ardından MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan ve beraberindekiler, adliyeye geçerek sosyal medyada yer alan listede yer alan Gaziantepli 7 isim hakkında Seçim Kurulu ve Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda bulunmadan önce konuşan Taşdoğan, seçimlerin başlamadan seçime hilenin düştüğünü öne sürerek, şöyle dedi;

BU KİŞİLER TARAFSIZ DEĞİLLER

"Sosyal medyada bir takım iddialar ortaya atılmıştır. Bu kişiler kendi internet sitelerinden tarafsız olmadıklarını ilan eden yazılar yazdılar. Yüksek Seçim Kurulu’nun genelgesine aykırı bir durum ortaya çıkmış ve ismi açıklananların tarafsızlıkları bozulmuştur.

GÖREVDEN EL ÇEKTİRİLMELERİNİ İSTİYORUZ

Bu arkadaşların görevden el çektirilmesi için talebimiz bulunmaktadır. Ayrıca seçime şaibe düşürmekten suç duyurusunda bulunacağız. Taşdoğan ve beraberindekiler açıklamanın ardından ilgili kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

 FUAT AVNİ'NİN İDDİA ETTİĞİ O LİSTELER İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Haber Kaynağı