FUAT AVNİ OPERASYONU BÖYLE HABER VERMİŞTİ

FUAT AVNİ OPERASYONU BÖYLE HABER VERMİŞTİ

Paralel iddialar...

Twitter fenomeni Fuat Avni gece yapılan operasyonu saatler öncesinde böyle haber vermişti.

Fuat Avni'nin iddiaları şöyleydi;

"KÇG ve Dar Oligarklar bugün akşama kadar sıkı bir çalışma yaptı. BB Gazze ve cesaret ödülü nedeniyle sıkıştı acilen gündem değişmeli.

BB, dün gece kozmik toplantıda Dar Oligarkları azarlamıştı. Bu sabah, Bayram sonrası düşünülen operasyonu öne çekme kararı aldılar.

İstanbul ve Ankara arası sürekli görüşme trafiği oldu. 17-25 Aralık ve Selam Tevhid Operasyonu'na katılan polislere operasyon yapılacak.

İstanbul TEM'de, İstanbul merkezli olmak üzere sabah beş gibi yaklaşık 130 kişiye kapsamlı bir operasyoın yapılacak.

Dar Oligarklar, gözaltıları 'İsrail'e casusluk yaptılar algısını oluşturalım ve medya da bu minvalde haberler yaptıralım' kararı aldı.

BB'nin elini kuvvetlendirmek için yapılacak operasyonun bütün safhaları ve temel dinamikleri safsatadan ibaret ve ellerinde patlayacak.

BB, Gazze katliamını yolsuzluğu ortaya çıkaran emniyet ve yargı mensuplarına yapılacak operasyon için fırsata dönüştürme derdinde.

Büyük yolsuzluğu ortaya çıkaranlarla İsrail arasında yalan yanlış bilgilerle bağ oluşturup Havuz Medyası üzerinden kamuoyuna sunulacak.

BB ve AKP'nin Dar Oligarkları yaptıkları hırsızlıklardan kurtulma adına, Gazze'nin acılarını operasyona alet edecek kadar alçaldılar."

f3-008.pngf2-012.pngf1-013.png

Fuat Avni bu iddialarında ardından gece attığı tweetlerle operasyonun başladığını duyurdu. Avni saat 01:50'de operasyona başlandığını söyledi ve operasyonla ilgili bilgiler aktardı;

a2-002.pnga1-002.png

 

Kaynak:Haber Kaynağı