FUAT AVNİ ERDOĞAN'A ATEŞ PÜSKÜRDÜ

FUAT AVNİ ERDOĞAN'A ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Fuat Avni twitter'ı salladı.

Twitter fenomeni Fuat Avni'nin Taraf Gazetesi yazarı Emre Uslu olduğu haberi bugün gündemi sarsarken Emre Uslu ve Fuat Avni iddiaları sert biçimde yalanladılar. Fuat Avni bu iddia sonrasında AKP'lilerle ilgili sert mesajlar paylaştı.

İsrail'in Gazze'ye kara harekatı düzenlemesiyle birlikte Fuat Avni Erdoğan'a yönelik eleştirilerini daha da sertleştirdi.

"İsrail'in zulmünü Türkiye-ABD müzakere eder İsrail, nispeten engellenirdi." diyen Fuat Avni Erdoğan'ın Obama'yla görüşme talebinin reddedildiğini iddia etti.

Fuat Avni sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ne içerde ne dışarda ağırlığın kaldı. Bir tek menfaatperest tetikçilerin senden çekiniyor. Kaybedenlerdensin. 

BB'nin, İsrail-Filistin olayındaki duruşu çocuğu tekme tokat dövülen annenin balkondan dövenlere bağırması gibi. Bağırma, dayağı durdur. 

İsrail, oyunun birinci perdesini sahneledi. İkinci safhada IŞİD'in, Irak'ın merkezine saldırması var. Türkiye ne mi yapacak? Bağıracak. 

Anlaşıldı. İsrail, Gazze'yi alınca BB, Gazze'ye gidecek.

Erol Olçak, Arap Ülkeleri'ne gider BB'nin posterlerini satar, MİT de duvarlara Arapça Erdoğan yazdırırdı. Algıyla dünya lideri olunmuyor.

İsrail kan dökerken AKP'liler, BB'ye 'Seni dünya lideri bildik, bir şey yap' diyeceğine ekranlardan Türkiye'deki Yahudileri tehdit ediyor.

Kahrolsun İsrail ve kahrolsun kan dökerken bile onlarla ticari ilişkilerini sürdürenler.

İhvan-ı Müslimin ve Suriye'deki muhaliflerden sonra Hamas da açıklama yapar 'Bizi gaza getiren AKP durum ciddileşince yüzüstü bıraktı' diye."

İşte Fuat Avni'nin attığı ve kısa sürede binlerce twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan o tweetler;

fa3-004.pngfa2-005.pngfa1-005.png

Kaynak:Haber Kaynağı