FUAT AVNİ AKP'NİN EYLEM PLANINI AÇIKLADI

FUAT AVNİ AKP'NİN EYLEM PLANINI AÇIKLADI

IŞİD ve AKP pazarlığı...

Twitter fenomeni Fuat Avni AKP ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. 

Fuat Avni, IŞİD'le hükümetin pazarlık yaptığını öne sürerek, "Türkiye'deki IŞİD bağlantılı El-Kaide militanları IŞİD'e iade edilecek. Bu vesileyle rehineler getirilirse MİT gövde gösterisi yapacak" dedi.

Fuat Avni'nin iddiaları şöyle:

1. AKP'nin uygulamaya koyacağı eylem planı şöyle. Başkanlık sistemine geçişin ülkeyi kalkındıracağı propagandasına ağırlık verilecek.

2. Başkanlık sistemi propagandası için AKP teşkilatları sorumlu olacak, düzenli raporlar alınacak ve geri dönüşler sağlanacak.

3. AKP'nin il ve ilçe yapılanmaları ev ev gezerek Tiran'ın 'Özel insan olduğunu anlatan ayet ve hadisler' var diyecek Tiran'ı kutsayacaklar.

4. Tiran'ın hocaları 'Tiran'ı desteklemek farzdır' diye fetvalar verecek. Biat etmeyen cemaat liderleri için karalama kampanyası başlayacak.

5. Gülen Hareketi, örgüt olarak lanse edilip ona destek olan cemaatler hakkında örgüte yardım ve yataklıktan işlem yapılacak.

6. TÜRGEV sanki devlet vakfıymış algısı oluşturulacak. Vakfa para yatırmanın vacip olduğu fetvası alınacak. Para yatıranların önü açılacak.

7. TÜRGEV'e para yatırmayan iş adamlarının ticarette hayat hakkı olmadığı imajı oluşturulacak. Böylece herkes yardıma mecbur kılınacak.

8. Türkiye'deki IŞİD bağlantılı El-Kaide militanları IŞİD'e iade edilecek. Bu vesileyle rehineler getirilirse MİT gövde gösterisi yapacak.

9. KÇG'nin belirlediği yol haritasına göre emniyetteki tasfiye kısa zamanda tamamlanacak. Tainler küçük ve birbirinden uzak illere yapılacak

10. Gözaltına alınan polis yakınları çeşitli taciz ve tahkikle sindirilecek. Sağlık, emeklilik ve sosyal imkanları kısıtlanacak.

11. Gözaltına alınan polislere destek veren meslektaşları hakkında tahkikat yapılacak. Sosyal medya paylaşımları soruşturma konusu yapılacak.

12. Camia mensubu diye fişlenen yargı mensuplarına operasyon yapılıp 'Ülkede tek erk biziz denecek' ve HSYK seçimleri baskı altına alınacak.

CEMAATÇİLER FİŞLENİP TASFİYE EDİLECEK

13. Camia ile ilişkisi olmayan ama AKP'ye de biat etmeyen muhafazakar kişiler cemaatçi diye fişlenip tasfiyeleri sağlanacak.

14. Kamudaki Aleviler tenzili rütbe ile sindirilecek. Sosyal Demokratlar, CHP taraftarı olmakla suçlanıp tasfiye edilecek.

15. Milliyetçi söylemler arttırılacak. Söylem birliği yapmayan kamu personelinin sicili çeşitli bahanelerle bozulacak.

16. Biat etmeyen kamu personeli hakkında adli ve idari soruşturma açılacak. Göreve dönüşü kısıtlayan hatta engelleyen kanunlar çıkarılacak.

17. AKP'nin iradesiyle yapılmış operasyonlar Cemaat'e mal edilerek, operasyonda rol alan kamu personelleri hakkında soruşturma açılacak.

ERGENEKONCULARA AKPLİ İŞ ADAMLARI YARDIM EDECEK

18. Ergenekon ve Balyoz'da tahliye olan TSK personeli emekli edilecek ama AKP'li iş adamlarına zimmetlenip her türlü maddi destek sağlanacak.

19. Darbe sanıklarına istedikleri imkanlar verilerek, Cemaat'e karşı işbirliği teklif edilecek ve bunların operasyon yapması sağlanacak.

20. Cemaatin müesseselerinde çalışanlar ve Cemaat mensubu diye fişlenenler teknik ve fizik takibe alınacak.

21. Muhalif olan kamu personeli ve aileleri fiziki takiple taciz edilerek boyun eğmeleri sağlanacak. Aksi halde taine ve istifaya zorlanacak.

22. Sosyal medya daha aktif kullanılacak. Kurgulanmış senaryolar ve andıçlar MİT'çi hesaplar üzerinden sunularak kamuoyu oluşturulacak.

23. Haksızlıklar ve zulümler halkta makes bulmasın diye kutuplaştırma arttırılacak sosyal ve görsel medyada algı yayınları yapılacak.

24. Kimse Yok Mu'nun ihtiyaç sahiplerine yardım etmesi engellenip 'Cemaat yardımları kesti, parayı kendine topluyor' propagandası yapılacak.

25. AKP il başkanları, iş adamlarından İHH, TÜRGEV, Yunus Emre, Deniz Feneri gibi vakıflara bağış isteyecek. Vermeyen kara listeye alınacak.

26. Tasfiyelerin Cemaati mali sıkıntıya soktuğu propagandası yapılarak Cemaatin mali kaynağının kamu personeli olduğu algısı oluşturulacak.

27. AKP'ye biat etmeyen bütün cemaatler içerisinde muhalif isimler desteklenip ön plana çıkarılarak, o cemaatler bölünmeye çalışılacak.

28. MİT tarafından tahkikatı ve elemanlaştırma safhası tamamlanan yandaş dini cemaat ve STK'lar toplu olarak biat açıklaması yapacak.

29. Dersanelerin boşluğunu kapatmak için okullarda ücretsiz kurslar verilecek. Biatçı akademisyenler dersaneye gerek olmadığını anlatacak.

30. Devlet okullarının TEOG gibi sınavlardaki başarısı şişirilerek verilerek özel okulların başarısı gölgelenmeye çalışılacak.

31. MEB tarafından değerlendirilen sınavlarda hile yapılarak devlet okulundan öğrenciler dereceye sokulup dersaneye gerek yok denilecek.

32. Camiaya destek veren iş adamları ve şirketler haksız suçlamalara maruz bırakılıp mali açıdan zora düşmeleri için çalışılacak.

33. Kendilerine destek vermeyen muhalif şirketlere sürekli mali denetmenler göndererek sindirilmeleri ve sessiz kalmaları sağlanacak.

34. Güzel insanlar, Tayyiban Rejimi'nin uygulama kararı aldığı eylem planını yazdım ama bütün planlar ters tepecek. Allah Kadir-i Mutlak'tır

Kaynak:Haber Kaynağı