FRANSA SALDIRGANLARI KISTIRILDI CANLI YAYINDAYIZ

FRANSA SALDIRGANLARI KISTIRILDI CANLI YAYINDAYIZ

12 kişiyi öldüren Kouachi kardeşler, Dammartin-en-Goële kasabası yakınlarındaki bir matbaada kuşatıldı.

Fransız polisi saldırganların peşinde. Saldırganlar iki kişiyi rehin aldı; polisle saldırganlar arasında rehine pazarlığı sürüyor

BİR MATBADA KISTIRILDILAR ANCAK

RANSA’da başkent Paris’te hiciv dergisi Charlie Hebdo dergisine silahlı saldırı düzenleyip 12 kişiyi öldüren Kouachi kardeşler, Dammartin-en-Goële kasabası yakınlarındaki bir matbaada kuşatıldı. 

ÇOK SAYIDA GÜVENLİK BİRİMİ SEVKEDİLDİ

Charlie Hedbo dergisine saldırıp 12 kişi öldüren Kouachi kardeşler Paris’e 40 km uzaklıktaki Dammartin-en-Goële kasabasındaki bir matbaa binasına girdi. Sabah saatlerinden itibaren süren operasyonda saldırganların iki kişinin rehin alındığı bildirildi. Polis ve saldırganlar arasında rehine pazarlığı sürüyor. Bölgeye çok sayıda jandarma ve komando birlikleri sevk edildi.Paris savcılığı, olayda ölen veya yaralanan olmadığını açıkladı.

BASIN MENSUPLARI ALINMIYOR

İki kişinin rehin aldığı binanın bir matbaanın baskı atölyesi olduğu ortaya çıktı. Bölgedeki tedbir amaçlı hava trafiği durduruldu. Bölgeye hiçbir biçimde basın mensubu ve vatandaşların girişine izin verilmiyor.

REHİNE PAZARLIĞI YAPILIYOR

Güvenlik güçleri binaya girmeden önce rehinelerin sağ bir biçimde kurtarılması için kaçan iki saldırganla rehine pazarlığı yapıyor ve iki kişiyi rehin aldıkları bildirilen saldırganların ellerinde kalaşnikof benzeri silahlar bulunuyor. Güvenlik güçleri binanın etrafını tamamen kuşattı.

CANLI YAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı