FEYZİOĞLU'NA AVUKATLARDAN BÜYÜK TEPKİ; KÜRSÜYÜ TERKETTİ

FEYZİOĞLU'NA AVUKATLARDAN BÜYÜK TEPKİ; KÜRSÜYÜ TERKETTİ

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarda 180 derece geri dönüş yaparak Erdoğan çizgisine gelen Barolar Birliği başkanı Feyzioğlu'nu avukatlar sloganlarla protesto etti

 

Çağdaş Hukukçular Derneği Mersin Şubesi avukatları Mersin Barosu toplantısında Metin Feyzioğlu'nu protesto etti. "Tayyip seninle gurur duyoyor" sloganları atılınca Feyzioğlu kürsüyü terk etti.Yaptığı ilginç çıkışlarla tanınan ve geçmişte bu yüzden Erdoğan ile sık sık polemiklere giren Feyzioğlu son çıkışı ile tam tersi bir görüntü çizmiş ve Erdoğan ile aynı çizgiye gelmişti.

NE OLMUŞTU

Çorum Barosu, 64'ncü kuruluş yıldönümünde Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun da katıldığı bir programda yaptığı açıklamada "Savaşa Karşı" hazırlanan ve binden fazla akademisyenin imzaladığı bildiriye aften ağır sözler sarfetmiş ve herkesi şaşırtmıştı.

SÖZDE AYDINLAR 

201601132322_feyzi1.jpg

Feyzioğlu, "PKK'ya bir cümlecik dahi aleyhte konuşmadan sürekli, ama sürekli Türkiye Cumhuriyeti'ne söz söyleyenleri mütakere döneminin işgal altındaki İstanbul'un sözde aydınlarının kalıntıları olarak niteliyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı