Fethullah Gülen'i Twitciler mi Öldürdü?

Fethullah Gülen'i Twitciler mi Öldürdü?

FETULLAH GÜLEN ÖLDÜMÜ?
 
 Twitter’da dolaşan iddialara bizzat cemaatten açıklama geldi, Gülen’in kalp ritmi bozulduğu için 12 saat hastanede kaldığı duyuruldu. Gülen’in sağlık durumu ise şu an iyi!
 
Twittercılar ve sözlükçüler bu kez de Fethullah Gülen’i öldürdü. Gülen’in kalp krizi geçirdiği ve ABD’de hayatını kaybettiği yönündeki iddialar üzerine, sohbetlerin yayınlandığı Herkul.org’tan açıklama yapıldı.
 
@Herkul_nagme adlı Twitter hesabından yapılan açıklamada, Fethullah Gülen’in rahatsızlandığı ve 12 saat boyunca müşahade altında tutulduğu belirtildi. İşte o mesajlar;
 
- Fethullah Gülen Hocaefendi, ani tansiyon yüksekliğinin yol açtığı ritim bozukluğu sebebiyle 12 saat hastahanede müşahade altında kalmıştır.
 
- Halihazırda sağlığı normale dönmüş olan muhterem Hocamız evinde istirahat etmektedir. Dualarınız istirhamıyla arz ederiz.
 
TWİTTER ALEMİ ÖLDÜRMEYE MERAKLI
 
Hüseyin ‏@hmbakan 1 sa
Cennet artık çift forvet. NECMETTİN ERBAKAN & FETHULLAH GÜLEN
 
Kekoyawa ‏@kekoyawa 1 sa
Fethullah Gülen Hoca Hakka yürümüş. Şuan karşı komşumuz abilerden çığlıklar yükseliyor. Yakında duyururlar.
 
Kurdport ✪ ‏@Kurdport 7 dk
Fethullah Gülen öldü bilgiyi sakliyorlar… zaman durumu iyi falan diyor. hikaye..
 
Kurdport ✪ ‏@Kurdport 7 dk
Fethullah Gülen öldü bilgiyi sakliyorlar… zaman durumu iyi falan diyor. hikaye..
 
FETULLAH GÜLENİN EN SON SAĞLIK DURUMU
 
Fethullah Gülen Hocaefendi, ritim bozukluğu sebebiyle 12 saat hastahanede kaldı. Hocaefendi’nin sağlık durumunun normale döndüğü açıklandı.
 
http://www.herkul.org adresli internet sitesi ve @Herkul_Nagme adresli Twitter hesabında, Fethullah Gülen Hocaefendi’nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Fethullah Gülen Hocaefendi, ani tansiyon yüksekliğinin yol açtığı ritim bozukluğu sebebiyle 12 saat hastahanede müşahade altında kalmıştır. Halihazırda sağlığı normale dönmüş olan muhterem Hocamız evinde istirahat etmektedir. Dualarınız istirhamıyla arz ederiz.”