Fernandes'e 'kadına yönelik şiddet' suçlaması

Fernandes'e 'kadına yönelik şiddet' suçlaması

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Fernandes'in, birlikte olduğu bir kadını dövdüğü iddia edildi. Ancak Fernandes'in suçlamaları kabul etmediği belirtildi.

Beşiktaş'ın özel hayatıyla sık sık gündeme gelen yıldızı Fernandes geçtiğimiz hafta sonu beraber olduğu bir kadını darp etmekle suçlandı. Şikayetçi kadın, avukatı ve polisle tesislere geldi. Ümraniye'de ifade veren Portekizli oyuncu suçlamaları iddiaları reddetti. 

Hürriyet gazetesinin haberine göre Beşiktaş’ın Eskişehir’i yendiği maçın akşamı takım İstanbul’a döndükten sonra gece kulübüne giden Fernandes’in burada aynı evi paylaştığı yardımcısı Gonzalo ile birlikte iki kadınla tanıştığı öne sürüldü. Yıldız oyuncunun gecenin ilerleyen saatlerinde kadınlar ile birlikte Fulya’daki evine gittiği belirtildi. 

EVDEN ÜMRANİYE'YE KAÇTI 

Evden apar topar ayrılan kadınların polise giderek, Fernandes ile ev arkadaşıyla birlikte olduklarını ve istedikleri şeyi yapmamaları üzerine Portekizli yıldızın kendilerine saldırıp, darp ettiği suçlamasında bulundukları öğrenildi. 

Söz konusu kadınların polise gittiğini öğrenen Fernandes’in evden ayrılarak Ümraniye’deki tesislere gittiği ifade edildi. 

Fernandes’in Nevzat Demir Tesisleri’ne gittiğini haber alan kadınların avukatları ve polisle birlikte buraya gittikleri kaydedildi. Beşiktaş’ın yıldızının, kulüp avukatları gelene kadar ifade vermeyi reddettiği öne sürüldü. Ancak avukatların gelmesi sonucunda ifade vermeyi kabul eden Manuel Fernandes’in tüm suçlamaları kesin ve net bir dille geri çevirdiği belirtildi. Emniyet yetkililerinin iddialar üzerine hem gece kulübü hem de Fernandes’in ikamet ettiği kamera kayıtlarını incelemeye alacakları öğrenildi.