FENERBAHÇE'YE 2 KÖTÜ HABER BİRDEN

FENERBAHÇE'YE 2 KÖTÜ HABER BİRDEN

Kulüp Doktoru Prof.Dr. Burak Kunduracıoğlu futbolcuların sağlık durumları ile ilgili bilgi verdi.

Bugün öğle saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenman esnasında sakatlık yaşayan Diego Ribas ve Egemen Korkmaz'ın Göztepe Medical Park Hastanesi'nde yapılan tetkikleri sonrasında Kulüp Doktoru Prof.Dr. Burak Kunduracıoğlu futbolcuların sağlık durumları ile ilgili bilgi verdi.

ANTRENMANI YARIDA BIRAKTI

Kunduracıoğlu, "Antrenmanda sağ üst ön adalesinde sertleşme ve ağrı hissettiği için tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bırakan Diego Ribas'ın sağ üst ön adalesinde zorlanma tespit edilmiştir. Antrenman da sol üst ön adalesinde batma ve ağrı hissettiği için tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bırakan Egemen Korkmaz'ın ise sol üst ön adalesinde kanama, ödem ve kısmi yırtık tespit edilmiştir. İki oyuncumuzun da tedavisine başlanılmıştır" dedi.

FENERBAHÇE'NİN 19 KİŞİLİK RİZE KADROSU

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 26. haftasında 4 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin 19 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Volkan Demirel, Mert Günok, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Bruno Alves, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Uygar Mert Zeybek, Mehmet Topuz, Alper Potuk, Emmanuel Emenike, Moussa Sow, Pierre Webo.

FENERBAHÇE RİZE'DE

Öte yandan, Fenerbahçe kafilesi Rize’ye ulaştı. Sarı Laciverlileri Dedeman Otel önünde yaklaşık 30 taraftar tezahüratlar eşliğinde karşıladı. Futbolcularla birlikte fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışan taraftarlardan biri de golcü futbolcu Moussa Sow’a otele girişi sırasında çiçek verdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı